Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tapasztaltatok már olyan...

Tapasztaltatok már olyan természetfeletti jelenségeket, amiket én átéltem?

Figyelt kérdés

Többször találkoztam idegen lényekkel és egyszer szellemmel is, teljesen őszinte vagyok:

Az idegen lényekkel való találkozásaim:

1., 1995-96 körüli találkozás:

Egy őszi estén , amikor bementem a szobámba, egy kb. 1 méter átmérőjű, kb. 120 cm magasságban egyhelyben lebegő fénygömb jelent meg. Halk, búgó hangot adott ki. Fehéren világított. Hirtelen "elment" az áram. A következő emlékem az volt, hogy a földön fekszem. A fénygömb már nem volt ott, de a helyén egy kör alakú perzselődés volt látható.

2., 2003-as találkozás:

2003 július közepe környékén egy este nem tudtam elaludni, csak forgolódtam az ágyamban. Hajnali 2 óra körül egy kb. 2 méter magas, nagy fejű és nagy, fekete szemű lényt vettem észre tőlem kb. 4-5 méterre. Először azt hittem, hogy képzelődöm, de nem sokkal később elindult felém. Ekkor vettem észre, hogy három nagyon hosszú és vékony ujja van egy kézfején. Félelmemben bebújtam a takaró alá és Istenhez könyörögtem. Miután kibújtam alóla, még mindig ott volt, egy méterre az ágyamtól. Csak nézett, nem mondott semmit. Ezután hirtelen eltűnt.

A lény így nézett ki:

[link]

3., 2004-es találkozás:

Egyszer 2004 nyarán, kb. reggel 4:30 körül arra ébredtem, hogy a szoba másik végén egy ilyen lény áll:

[link]

Sajnos nem tudok valami jól rajzolni, de szinte teljesen így nézett ki. Az alsó testét nem figyeltem meg, mert a fejét és a felső testét néztem. Elég szomorúnak tűnt...

Kb. 175 cm magas volt és sötétbarna, fénylő bőrű. Félelmemben az előző "találkozáshoz" hasonlóan bebújtam a takaró alá. Kb. 3-4 percig remegtem alatta, majd miután kibújtam alóla, már nem volt ott.

4., szintén 2004-es találkozás:

Az előző találkozáshoz nagyon hasonlóan, szintén egy nyári reggelen,kb. 5-6 óra között arra ébredtem, hogy a szoba túlsó végén egy kb. 120 cm magas, nagyfejű, nagy, fekete szemű, szürkés-zöldes bőrű lény áll. Így nézett ki:

[link]

Majdnem ugyanúgy reagáltam rá, mint az előző esetnél.

Ezek voltak az eddigi találkozásaim.

Teljesen őszinte vagyok, nem találtam ki.

A negyedik "találkozásnak" van egy másik szemtanúja is.

(A másik szemtanú a testvérem. Gyorsan odahívtam.)

Szellemmel való találkozásom:

14 évvel ezelőtt, 3 éves koromban történt: Édesanyámmal sétáltam és az utca túlsó oldalán lévő egyik házzal szemben észrevettem egy kb. 40 év körüli férfit, aki sepregette a járdát, de közben sírt és kiabált. Meglepően gyorsan mozgott. Hirtelen félelem és szomorúság töltött el. Mutattam az anyukámnak, hogy ott egy "síró-rívó bácsi", de ő nem látta. Alacsony növésű, fekete hajú és bajszos volt. Ha jól emlékszem, kék farmernadrágot és kék-fehér csíkos pólót viselt.

Nem sokkal később részletesen elmondtam a szüleimnek, hogy hogy nézett ki.

Kiderült, hogy abban a házban-,ami előtt láttam a furcsán viselkedő embert(szerintem valószínűleg szellemet)-korábban lakott egy, a személyleírásommal teljesen megegyező férfi, aki autóbalesetben halt meg nem sokkal az eset előtt. Voltak gyermekei.

2010. szept. 1. 15:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Az első leírás egy gömbvillám,ami nem természetfeletti jelenség,de a megjelenése nagyon ritka.Mintha csak egy könyvben olvastad volna.A 3. tipusú találkozások amiket leírtál,csak az élénk képzeleted szüleménye az álom és az ébrenlét határán,ezt bizonyítja az is,hogy csak vizuális élmény volt,semmilyen más érzékszerved nem fogta fel.(tapintás,hallás,szaglás,ízlelés).A 3 éves kori szellemlátásodhoz annyit,hogy ha 6 éves lettél volna,akkor sem emlékezhetnél tisztán hogy mi is történt valójában,egy 3 éves érzékszervei megbízhatatlanok,utólag azt képzelsz bele amit akarsz.
2010. szept. 1. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Azért érdekes,hogy az a rengeteg "3.típusú találkozást"átélt ember,a föld legkülönfélébb pontjain szinte pontosan ugyanazt "hallucinálja" a szürke emberkékről...Na,erre mi a tudományos magyarázat???
2010. szept. 2. 12:57
 13/20 konnerth ***** válasza:
A képeket én is sajnálom hogy nem tudtam meg nézni de se baj majd később. Én nem nagyon emlékszem arra hogy láttam volna ilyen jelenségeket de a gömb villámra rohadtúl kiváncsi lenék mert szeretem nézni őket...Mellesleg ahogy olvastam az egyik választ(a titokzatos sebekről) és már több hónapja van egy valami a bal kezemen ha ökölbe rakom(nem szorítom) akkor a mutató és a középső ujjam kiálló csontját mintha össze kötné valami barna és lila színű ovális vonal. A nővéremmel arra gondoltunk hogy harapás nyom a nővérem jóvoltából, de nem mert ilyen kicsi szája senkinek nincs + túl rég óta van ez ott...Ja és hogy válaszoljak a kérdésedre ezt írom: A gömb villám letudva, a szellem letudva-tény és való hogy kicsi voltál és elvileg olyan idősen még működik az ember hatodik érzéke-, és a szörnyekről annyit hogy ha hallottál az álom/alvás paralízisről akkor azt is megérted...
2010. szept. 5. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
a Hathorok beszélni akarnak veled add át magad!! különleges ember vagy
2010. szept. 6. 19:07
 15/20 anonim ***** válasza:

En betojtam ember :S

velem nem volt szerencsere ilyen ,csak 1x csajom hivot fel ilyedve h mikor a tukorbe nezett mas valakit latott :S:S:S

2010. szept. 7. 15:18
 16/20 konnerth ***** válasza:
Azert ez a tukros dolog is eleg gazos en mar ettol megijjednek :)
2010. szept. 9. 11:41
 17/20 Mutant Ninja Pony válasza:

Szia!

az első eset leírásod nekem nagyon gömbvillámosan hangzik, de pontosan nem tudom.

A többire azt gondolom hogy mivel úgy látszik hogy te eléggé hiszel az alienes dolgokban valószínűleg hallucináltad őket. Az emberi elme határtalan.

(valahol előttem valami olyasmit olvastam hogy miért mindenki kis szürke teremtményeket lát vagy mi... ez mindössze ezért van mert mindenki ilyeneket lát a TV-ben, és ez ragad meg benne... ezt is foglya képzelni ha eljönnek érte.)

De! ez is csak az én véleményem!!! nem szent írás!

2010. dec. 16. 15:19
 18/20 anonim ***** válasza:
de azért valami alapja annak is van hogy a tvbe ilyenek a földönkívüliek.
2011. febr. 26. 12:59
 19/20 anonim válasza:
én nem hiszek az ilyenekben. Talán nem kéne annyi ilyesztõ filmet nézni... szerintem inkább Istennel kéne foglalkoznod és imádkozni hozzá hogy ne legyenekblátomásaid... ennek lehet. az oka depresszió vagy olyan baleset amit nem tudsz feldolgozni
2013. febr. 6. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Az nagyon durva lehetett,velem még nem történt ehhez hasonló,de javaslom ha ez többször elő fog fordulni akkor fordulj szekértőhöz.
2013. nov. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!