Milyen természetfeletti dolgokat tapasztaltatok életetek során?
Pár éve történt ez, egyedül voltam a szobámban és szuszogást hallottam, olyan volt, mintha valaki aludna mellettem, félelmetes volt, pedig senki nem volt a szobámban. Pár percig hallottam ezt a hangot.
Nemrég meg az történt, hogy ültem itt a gép előtt, és fokhagymaillatot éreztem, és az ujjaim is fokhagymaillatúak voltak, pedig hetek óta nem nyúltam előtte fokhagymához.
Máig nem értem mik voltak ezek, remélem több furcsaságot nem fogok tapasztalni
------
-Felisha-
Na pár hete történt velem egy furcsa dolog.
Amikor este lefeküdtem, elég erős vihar volt, dörgött, villámlott, minden volt, ami csak szem-szájnak ingere. Aztán elaludtam. Az éjszaka közepén felriadtam, és egy repülőt hallottam, amint elszáll a házunk felett. A repülőnek pont olyan hangja volt, mint egy B-17-es Bombázónak. Hallottam már olyat, szóval tudom, hogy milyen. Na mindegy, ezután akkora durranást hallottam, azt hittem lefordulok az ágyról ijedtemben. Kiugrottam a takaró alól, és az ablakhoz rohantam, de ahogy kinéztem, a repülő sehol, minden csendes, és az égen egy fia felhő sincs.
Ezután visszafeküdtem, bár kicsit aggódtam, aztán újra elaludtam. Reggel, mikor felkeltem, elmondtam ezt anyámnak, aki azt mondta, hogy ő semmit sem hallott az éjjel, se repülőt, se robbanást, semmit.
Lehet, hogy ez olyan álom, az álomban effektus volt, vagy csak képzelkődtem, ki tudja, de nekem ku*va valóságos volt, és a másnapi programom az volt, hogy a híreket figyeltem, nem e bombáztak valahol, de semmi.
Én egyszer a szülőfalumban mentem hazafelé egy utcával odébb lakó cimborámtól gyalog. (Ugye ott nincsenek nagy távolságok, meg tök csendes minden sötétedés után.) Az egyik sarkon a saroktól kb 3. ház felett egy nagy sárgás-narancssárgás korongot láttam az égen, azt hittem a Hold. Még néztem is, milyen nagy a Hold, majd mintha mi sem történt volna, mentem tovább hazafelé. Otthon az udvaron felnéztem az égre, ott van-e még, de láttam a holdat, nem is egészen arra volt, és normális méretű telihold volt. Az út persze volt vagy 5 perc. szóval addig nem mehetett arrébb.
Ennek nem is tulajdonítottam akkor nagy jelentőséget, csak utána évek múlva olvastam ufóészlelésekről, meg ilyenek...
(Kb 10 voltam, '92 környékén, szóval se bepiálva nem voltam, se nem drogoztam, semmi, szóval ez így volt)
Persze lehet, hogy természetes valami volt, vagy a kertlábszomszédék épp hőlégballont eredettek, vagy valami, nem tudom. De az a valami ott volt. Azóta se láttam ilyet, de nem is szeretnék, mert biztos össze..snám magam, abból, amit azóta hallottam, olvastam...
Hát ennyi. Nekem így utólag természetfelettinek tűnik. :)
15:08!
Ilyen nekem is volt, és szóltam apámnak, hogy ez van, és (ő ugye nem hisz ilyenekben) azt mondta, macskák zavarásszák egymást, meg kaparásznak, meg kergetik az egereket...Nem hittem el.
Felmentünk, megvártuk, míg lecsendesedik minden, félhomály volt, mert a terasz villany égett, és beszűrődött, és tényleg, jöttek fel a macsok még a szomszédéké is, és ott mászkáltak, meg ugráltak, mintha kajára várnának - tudjátok milyen az - nem mozdultunk ugye, nem is szóltunk a kémény mögött ültünk, és tényleg...
Nem hittem apámnak, de tényleg úgy volt, ahogy ő mondta. Macskák voltak.
De
Akkor is...minek ide jöttek, és mire vártak ott...
Ebben mégis van valami furcsa...vagy csak én akarok hinni benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!