Vannak saját természetfeletti élményeid?
Vannak olyan dolgok, amikre nem kaptál magyarázatot? például hogy furcsa hangokat hallottál a szobádban, vagy ilyenek?
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
nekem volt;
Történt egyszer,hogy a barátnőm átjött hozzám.
Már nagyon untuk a banánt,úgyhogy kitaláltuk,hogy netről olvasgatunk egymásnak vicceket (de ilyen jó fárasztóakat:D),először ő kb 10 percig ,majd én.
Noshát, ő volt a soros,és én már nagyon untam,így elővettem a telefonját,amivel elkezdtem kamerázni,de csak úgy poénból,és összevissza forgattam a képet.
Én direkt nem beszéltem közben,mert nem szeretem a hangomat visszahallgatni.
Beszélt,beszélt a barátnőm,majd kicsi csend,és mondta,hogy lassan neki menni kell.. itt megszakitottam a videot.
Visszanéztük,és ott ahol a csönd volt,ott egy ilyen meghatározhatatlan hang (szerintem inkább férfi) annyit szól bele,hogy MONDJAD NEKI.. legalábbis mi ezt értettük belőle, de nagyon beszartunk,hiszen se tv nem volt kapcsolva,se semmi,és csak mi voltunk itthon.
Mai napig nem tudom megmagyarázni,hogy mi volt ez és hogyan került oda és mire utalhat,de abban biztos vagyok ,hogy nem mi mondtuk.
utolsónak:
leírod legalább az egyiket?
azta :O az uccso az ha igaz akkor durva :O xD
biztos nem mertem volna odafeküdni ezekután xD :|
Szerintem ők nem akartak ártani. Az a baj hogy a lakásban vannak más lények is amik meg lehet...
De (még) nem tudok velük mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!