Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak saját természetfeletti...

Vannak saját természetfeletti élményeid?

Figyelt kérdés

Vannak olyan dolgok, amikre nem kaptál magyarázatot? például hogy furcsa hangokat hallottál a szobádban, vagy ilyenek?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!

2011. szept. 11. 14:45
1 2
 11/15 Em0 Girl válasza:
én meg egyik nap este,ágyban,fáradt vagyok és hallgatom a Green Dayt fülhallgatóval,telóról. egyszer csak látom hogy a székem felém van állítva,és mintha valaki ülne rajta... azt mondta:Áá,Viki,hát itt vagy! vagy valami ilyesmit,nem értettem a zenétől. Leállítottam a zenét,és az ajtóm melletti szélcsengő csilingelt.... Megnyugodtam. ááá,ez a szél! aztán megcsörrent a fejem melletti szélcsöngő is...
2012. jan. 22. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Találkoztam szellemekkel.
2012. márc. 11. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:

ezt nekem az unoka bátyám mesélte hogy régen éjszaka egyedül volt otthon 10 évesen és az anyja dolgozott.nézte a tv-t és a villany fel volt kapcsolva.hirtelen a tv kikapcsolt magától és furcsa zizegő hangot adott. a villany le-fel-le-fel kapcsolgatott és Roland (így hívják az unoka bátyámat)látott valamit ott állni az ajtónál.

én egyszer idéztem szellemet a szobámban este és egyedül voltam.aztán halottam hogy a konyhában járkálna valaki de nem volt ott senki.aztán kimentem a fürdőbe és ott a tükörben láttam valami homályos alakot és enyhe szellőt éreztem pedig minden be volt csukva.

2012. júl. 10. 12:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Úristen. Utolsónak:

Van bátorságod szellemet idézni? Te jó ég, bátor vagy:D

A mi lakásunkat 13 éve vettük, és akkor kutyákat tartottak itt. A mai napig látok térd alatti árnyakat a lakás minden pontján nem csak éjszaka. Ezt eddig senkinek sem mondtam el.

Volt egy másik ilyen történet. Egyik nap újra tapétáztuk a szobánkat. Másnap reggelre karmolások voltak a függöny mögötti falon. Egyikünk sem tudott róla semmit.

Nem utosó sorban, gyakran hallunk furcsa hangokat, sőt, régebben éjszakánként, amikor már mindenki aludt, azt hallottam, hogy valaki ír a számítógépünk billentyűzetén. Borzasztüan megijedtem. Máig is csak villannyal tudok aludni. Nem rég hallottam egy női hangot, amint felsóhajt. Nagyon közelről.

Az egyetlen probléma a hangokkal, csak az, hogy alattunk és felettünk laknak, szóval onnan is jöhetnek hangok.

Amúgy, ha valaki több ilyen történetet akar látni/hallani, akkor AXN sci-fi: 23:00 kedd,csütörtök Ghost Hunters - Szellemek nyomában.

Nagyon szeretem. Lány létemre:)

Ja, és jöjjenek az ijesztő sztorik!:D

2012. júl. 13. 12:28
 15/15 anonim válasza:
huh egyszer nekem is volt ilyesmi. Na hogy mentem aludni és 4 napon keresztül mindig hallottam egy szunyogot röpködni (pedig tél volt) de aztán megtalálltam és annyi volt neki. Aztán ugy 1-2 hét mulva megint lefeküdtem és éreztem hogy ilyen mini-szellő csapkodja az arcom.De magamba azzal magyaráztam hogy biztos egy muslinca mert nem hallottam h ciripelne mint a szunyogok. De aztán kitudja :DD
2015. jan. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!