Vannak saját természetfeletti élményeid?
Vannak olyan dolgok, amikre nem kaptál magyarázatot? például hogy furcsa hangokat hallottál a szobádban, vagy ilyenek?
NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK!
ezt nekem az unoka bátyám mesélte hogy régen éjszaka egyedül volt otthon 10 évesen és az anyja dolgozott.nézte a tv-t és a villany fel volt kapcsolva.hirtelen a tv kikapcsolt magától és furcsa zizegő hangot adott. a villany le-fel-le-fel kapcsolgatott és Roland (így hívják az unoka bátyámat)látott valamit ott állni az ajtónál.
én egyszer idéztem szellemet a szobámban este és egyedül voltam.aztán halottam hogy a konyhában járkálna valaki de nem volt ott senki.aztán kimentem a fürdőbe és ott a tükörben láttam valami homályos alakot és enyhe szellőt éreztem pedig minden be volt csukva.
Úristen. Utolsónak:
Van bátorságod szellemet idézni? Te jó ég, bátor vagy:D
A mi lakásunkat 13 éve vettük, és akkor kutyákat tartottak itt. A mai napig látok térd alatti árnyakat a lakás minden pontján nem csak éjszaka. Ezt eddig senkinek sem mondtam el.
Volt egy másik ilyen történet. Egyik nap újra tapétáztuk a szobánkat. Másnap reggelre karmolások voltak a függöny mögötti falon. Egyikünk sem tudott róla semmit.
Nem utosó sorban, gyakran hallunk furcsa hangokat, sőt, régebben éjszakánként, amikor már mindenki aludt, azt hallottam, hogy valaki ír a számítógépünk billentyűzetén. Borzasztüan megijedtem. Máig is csak villannyal tudok aludni. Nem rég hallottam egy női hangot, amint felsóhajt. Nagyon közelről.
Az egyetlen probléma a hangokkal, csak az, hogy alattunk és felettünk laknak, szóval onnan is jöhetnek hangok.
Amúgy, ha valaki több ilyen történetet akar látni/hallani, akkor AXN sci-fi: 23:00 kedd,csütörtök Ghost Hunters - Szellemek nyomában.
Nagyon szeretem. Lány létemre:)
Ja, és jöjjenek az ijesztő sztorik!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!