Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez természetfeletti dolog...

Ez természetfeletti dolog lenne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik...Nem egyszer előfordult velem, hogy ha a halott nagyszüleimre gondolok, hirtelen mintha valaki megsimogatná a fejem. Érzem, ahogy végig siklik "a keze" a homlokomon, a hajamon, végig a nyakamig. Az imént is éreztem. Ijesztő. Nem tudom, melyik kategóriát válasszam, hát leírtam ide. Lehetséges, hogy itt vannak velem?
2009. jún. 24. 11:58
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Mivel még senki sem tudta igazán bebinyoítani, hogy léteznek, de azt sem, hogy nem... ezért bármi megtörténhet. Nézd meg a Fehér zaj c.filmet I-II.
2009. jún. 24. 12:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen dolgok velem is történnek. A multkor este már lefeküdtem (hason feküdtem) és mintha valaki megfogta volna a hátamat, de elég erősen. Azt hittem, hogy a macskám mászott rám, hátranéztem, de nem volt ott. Utána, kb 10 perc mulva meg mintha az oldalamat fogta volna meg valaki, de akkorse volt ott senki! Furcsa, mert akkor nem is törődtem vele, olyan természetesnek tűnt, csak így utóbb visszagondolva ilyesztő, hogy mi lehetett az... :D
2009. jún. 24. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
szerintem csak élénk a fantáziád,de ez csak hozzáállás kérdése,hogy hiszel-e a természetfeletti jelenségekben.szerintem hülyeség ez az egész,de persze egyéni vélemény
2009. jún. 24. 13:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Bárcsak az élénk fantáziámra foghatnám.
2009. jún. 24. 13:07
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem egyéni vélemény kérdése, ez tény, hogy természetfeletti dolgok, legalábbis szellemek jóslás hasonló dolgok hogy nem léteznek. Nem kell megijednek, csak kitaláltad magadnak, abszolút nem lehetséges hogy itt vannak veled.
2009. jún. 24. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetfelettinek nem az... Ez azt jelenti, hogy még nem engedted el oket, tehát itt vannak veled, de egyszer el kell engedned! Most csak vigasztalni próbálnak, hogy nincs semmi baj és ne bánkódj!
2009. jún. 24. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Talán az ilyesmit hívják vágyvezérelt gondolkodásnak.
2009. jún. 25. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vicces :))) csak azt mondja hogy ilyen nem létezik, aki nem tapasztalta... De ne erősködjetek, a többit úgysem tudjátok meggyőzni.
2009. jún. 29. 07:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem is az volt a kérdés, hogy létezik-e.... én érzem, tapasztalom, tudom, hogy valami fura dolog történik. Nem vagyok skizó, meg társai sem. És nem meggyőzni akarom az embereket. :) Csak jó volna tudni, hogy más-e van így, vagy csak én.....
2009. jún. 29. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizony. Csak az beszél holmi meteoritokról, aki nem látott még csillaghullást:/ Nevetés nem érv, amennyire én tudom.
2009. jún. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!