Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Richard Shaver Föld alatti...

Richard Shaver Föld alatti világai létezhetnek?

Figyelt kérdés

Olvastam régebben egy ufómagazinba erről az emberről a történetét, hogykét faj él a Föld alatt. Az egyik egy alfaja elkurcsosult és idióta lett a Föld alatt, azok a kis szürkék vagy kik. Most ismét olvastam egy cikket ettől. Van benne valami?

Shaver elképzelése szerint a derók a Földet eredetileg benépesítő idegenektől származnak, és egy 12 ezer éve bekövetkezett napkatasztrófa miatt kényszerültek a felszín alá. A derók technológiája annyival magasabb rendű, hogy irányítani tudják az emberiség gondolatait, így titokban tarthatják föld alatti világuk létezését. 945-ben az Amazing Stories magazin egy olyan történetet mutatott be, amelyet Richard Shaver mondott, aki azt állította, hogy nemrég vendég volt a Föld alatt [link]

2021. aug. 23. 13:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárható, hogy a föld alatt élnek emberek, hiszen Hófehérke törpéi évtizedek óta bányásznak.Megírva nincs, hogy mit, tehát csak alagutakat csinálnak.
2021. aug. 28. 20:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon elméleti szinten a Föld felső, még szilárd kérgében nem lenne teljesen lehetetlen valamilyen barlangvárosokat kialakítani. De rengeteg lenne a megoldandó probléma, eleve a Nap fénye nélkül bajos lenne változatos és ehető növényeket termeszteni stb stb stb.

Persze ha olyan csodatörpék lakják a Földkéreg mély üregeit, akik bazaltot esznek és aranyat kakálnak, akkor minden lehetséges.

2022. jan. 23. 21:26
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
Ez a kérdés miért lett eming kiemelve?
2022. aug. 5. 15:53
 24/27 anonim ***** válasza:
31%
Szia! Minden lehetséges!
2023. márc. 2. 23:22
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
Olvastam, hogy a CIA tud róla, hogy a Föld alatt civilizációk élnek és az emberek eltünései is ezeken a helyeken gykoribb.
2024. aug. 27. 14:41
 26/27 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy olyan elméletet is, hogy a Föld alatt átjárók vannak egy másik öbölbe, ami lakott. Azaz nem is kell hogy a Föld alatt hatalmas üregek legyenek ahol élnek, mert ők mellettünk élnek közvetlen. Onnan jönnek ide. Kíváncsi vagyok a véleményetekre?
okt. 31. 13:34
 27/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
64%

"Kíváncsi vagyok a véleményetekre?"

Felkiáltójel, mivel óhajtó mondatnak számít elvileg, vagy lehetne kijelentés is (ponttal a végén), de biztosan nem kérdőjel. Tőlünk kérdezed, hogy te kíváncsi vagy-e? Ha érted.

Egyébként nyilván nincsenek ilyen belső világok, ezt csak a konteósok terjesztik, találják ki.

okt. 31. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!