Richard Shaver Föld alatti világai létezhetnek?
Olvastam régebben egy ufómagazinba erről az emberről a történetét, hogykét faj él a Föld alatt. Az egyik egy alfaja elkurcsosult és idióta lett a Föld alatt, azok a kis szürkék vagy kik. Most ismét olvastam egy cikket ettől. Van benne valami?
Shaver elképzelése szerint a derók a Földet eredetileg benépesítő idegenektől származnak, és egy 12 ezer éve bekövetkezett napkatasztrófa miatt kényszerültek a felszín alá. A derók technológiája annyival magasabb rendű, hogy irányítani tudják az emberiség gondolatait, így titokban tarthatják föld alatti világuk létezését. 945-ben az Amazing Stories magazin egy olyan történetet mutatott be, amelyet Richard Shaver mondott, aki azt állította, hogy nemrég vendég volt a Föld alatt [link]
Te tényleg hülye vagy?
Gondolom, még csak véletlenül sem olvastad el, amit idáig írtunk.
A Föld mélyén nincsenek üregek pár km-nél mélyebben.
UFO-ról itt nem beszéltünk. Ha érdekel a téma, írj ki kérdést, van rá külön kategória.
Jólvanna.
De most nem erről beszélünk.
"Számomra kellemes belegondolni"
Azt értem, hogy szereted a meséket.
De ugye nem veszed komolyan?
Már egy viszonylag kis gyerek is képes különbséget tenni a mese és a valóság között.
"Számomra kellemes belegondolni, hogy amíg én alszom alattunk hatalmas társadalmak élnek és a mi szemetünket eszik."
Igen azok, létezését nem tagadom. valóban csodálatos az amit ezek a társadalmak tesznek. A váraik/városaik amiket láttam lenyűgözőek.
Bár a folytatást én lehetettelennek tartom. Azt, hogy a kormányok "üzletelnek" velük. A lerohanásuk, elpusztításuk, meg tönkre tennék az ökoszisztémát, s mi a szemétbe fulladnánk bele...
+ nem hiszem, hogy a hangyák zsarolni tudnának minket...
By:#19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!