Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ragyogás?létezhetnek?

Ragyogás?létezhetnek?

Figyelt kérdés
Minap néztem meg a ragyogást és az álom doktort. Szerintetek létezhetnek hasonló emberek köztünk ilyen adotságokkal?

2021. ápr. 7. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Miért a Ragyogásban mi volt?
2021. ápr. 7. 21:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább az álom doktorhoz ki indulva kérdezném hogy lehetnek e ilyes fajta emberek akik ilyen adotságokkal rendelkeznek?!
2021. ápr. 7. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
ja.
2021. ápr. 8. 12:40
 4/6 -remete- ***** válasza:
100%
Ha nem is ilyen sarkosan de igen élnek. Nap mint nap találkozhatsz is velük.
2021. ápr. 11. 18:41
 5/6 anonim válasza:

Igen, pl. én, lehetnék Stephen King könyv/sorozat szereplő.

Érzékelem a szellemeket (nem látom, csak hallom, érzem őket), csak az álmaimban látom őket, szoktak suttogni nekem (valós dolgokat), előre megálmodom az eseményeket (családtag meghal, valakivel találkozni fogok, valaki tervez ellenem vmit).

Kiskorom óta vannak láthatatlan barátaim, akik segítenek nekem pl. figyelmeztetnek gonosz emberekkel kapcsolatban, jó válaszokat adnak, megnyugtatnak.

Amúgy én szeretek így élni, csak néha frászt kapok tőlük. 1x az egyik meg akart fojtani/ölni, nem hagyott aludni, rémisztgetett, gonoszkodott és megszállta a testem, nagyon sokáig nagyon féltem tőle. Azóta nem merek nagyon kapcsolatba lépni a szellemvilággal, de ígyis-úgyis megtalálnak.

Sajnos a szellemírás nem megy pedig próbálkoztam sokat. :/

A telepátia, intuíció már egyre jobban megy.

Ez már kicsiként elkezdődött, az állatok, babák, gyerekek nagyon szeretek, főleg a macskák. A tombolahúzáson olyan számokat választottam ki, amiket kihúztak. Azt hitték, hogy csalok pedig nem csaltam. Hogy lehetett volna ezen csalni? Nem én húztam ki a számokat. :D Az érettséginél és az államvizsgánál is előre tudtam, hogy miket fogok kihúzni, jó adottság.

Amúgy ezeket a dolgokat nem reklámozom, mert sokan nem hisznek a természetfelettiben és bolondnak tituálnának. Mondjuk jobb is ez a reakció, a középkorban már rég elégettek

volna. Akik ismernek, ők boszorkánynak hívnak. Mindig mondják, hogy biztos elátkoztam őket és hogy horror film főszereplő lehetnék mondjuk a Ragyogásban. A Halloween amúgy a kedvenc ünnepem. :D

2021. dec. 26. 16:55
 6/6 anonim válasza:
A szellemek nagyon leszívják az engergiáim, ha kapcsolatba lépek velük. Nagyon koncentrálnom, összpontosítanom kell. Utána olyan fáradt leszek, hogy vagy egy egész napot alszom, de a szükséges válasz akkor már megvan.
2021. dec. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!