Szerintetek létezhettek/létezhetnek vámpírok?
Figyelt kérdés
Gyerekként jó kis izgalmas sztorik voltak a vámpíros történetek, de most így felnőtt fejjel elgondolkozva rajta, szerintetek volt valami alapja a dolognak? Számomra az az érdekes, hogy szinte minden kultúra, népcsoport beszámol valamilyen vérszívó lényről. Hogy vélekedtek erről? Persze nem feltétlenül a mostani fantasykre kell gondolni, hiszen évszázadokkal ezelőtt is hittek bennük. De vajon miért?2019. júl. 2. 08:13
1/11 anonim válasza:
Amiért hittek a manókban, a boszorkányokban, a lidércekben meg a rézfszú bagolyban is.
Babona.
2/11 anonim válasza:
Ha vannak is,ki tudja!? De nem itt a földön,hanem egy másik síkon,másik dimenzióban,az asztrális síkon. De ez a legkevésbé hihető dolog, a sok entitásról szóló sztori között.
3/11 anonim válasza:
Vajon mi az isten az az asztrális sík? Annyiszor láttam már leírva de még senki sem tudta megmondani.
4/11 anonim válasza:
Hát igazából én sem tudom mi az asztrális sík, de azt olvastam valahol, az egy másik dimenzió (túlvilág?) Ott vannak ilyen lények,szellem, vámpír, stb.
5/11 ******?! válasza:
Léteznek, mert sokan szívják a bankszámlát
6/11 anonim válasza:
Érdekes cikk. Sok mindent leír róluk.
8/11 anonim válasza:
lényegében a nőstény szúnyogok vámpírok.
9/11 anonim válasza:
Valamivel magyarázni kellett, hogy éppen miért vagy fokhagymaszagú.
10/11 anonim válasza:
Hogyne!
Szúnyog, bögöly, kullancs, az emlősök közöl a denevérek egy fajtája.
Mind-mind a más véréből él.
.
Emberek közt?
Politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!