Este 8 körül a temetőnél látam valamit szerintetek képzeltem vagy téll ottvolt? (bőv lent)
Figyelt kérdés
Szelemvadászatra indultunk 2-en kamerával (igen tudom hülye vok) mikor kameráztunk kb 10-15 méterre a temetőtöl akk olyan volt mintha valami szaladna felénk aztán el is tűnt sztem csak képzelődtem xD de azért érdekelne a véleményetek2010. aug. 28. 18:36
1/20 anonim válasza:
az is látta akivel voltál???mert ha igen,akkor biztos egy szellem volt.Én a te helyedben nem szórakoznák,eleget leszünk majd még ott:s
2/20 anonim válasza:
Nem tudom, mostanában olvastam itt a gyakorin, hogy a legújabb divat a temetőben masztizás. Lehet, hogy egy kedves lányka volt...
3/20 <b>Chuck Norris</b> válasza:
megmart 1 füves pók, és betépődtél miatta te is. amőgy franc tudja, nézd vissza a felvételt vagy kérdezd meg a spanod.
4/20 anonim válasza:
Sztem a temetőőr volt, azt hitte lopni mentek!
Vagy a szomszéd gizi néni kapálgatta ott éccaka a sírkövekket..
6/20 anonim válasza:
"sztem csak képzelődtem"
Szerintem is.Akkor ezt megbeszéltük.
7/20 A kérdező kommentje:
öhm haverom aszonta látot vmit, de a felvételen sötét van meg elkezdtem szaldni rángatva őt is magam után h húzunk innen xD ezér a felvételen sötéten és fényfoltokon (lámpák) kívül semmi nem lácik sztem csak beszartam am az a temetőben masztizás dolog is lehetséges vagyis itt a temetőben b*szás a divat
2010. aug. 28. 20:15
8/20 anonim válasza:
Ha elszaladtál akkor talán valami nyugalmasabb hobbyt kellene kitalálnod magadnak.
Egyébként tényleg lehetett szellem, főleg, ha zárás után voltatok ott.
Általában az itt rekedt szellemek nem éppen jóindulatúak, jobb, hogy elszaladtál.
9/20 anonim válasza:
áh a hideg ráz XD am megkérdezhetem a korod és nemed ? :)
10/20 anonim válasza:
:O ezt énsi kipróbálom majd (mámrint a szellemvadászatot este a temetőben de elsőzör majd nappal) sztem szellem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!