Tényleg ott volt vagy csak én képzeltem be magamnak?
ma kimentünk a temetőbe, gyújtottunk mécsest meg vittünk zseblámpát is és a mécsesek fényétől is világos volt a temető.. de ez már 6 órakor és ránéztem egy sírra és hirtelen láttam egy idős nőt egy hosszú ruhában és ült a síron.
írjatok ti veletek megtörtént temetős történeteket!" és lécci válaszoljatok a kérdésemre
szerintem hajlamos az ember odaképzelni dolgokat főleg ha ilyen történik, hogy temetőben van az ember.
velem volt hasonló, de akkor én nem láttam, csak a barátnőm.. és odafutott az ajtóhoz mert látta az ablakból azt a valakit akin bő nadrág volt és úgy nézett ki mint az akkori pasim.. a kutya is megugatta azt a valakit... kinyitottuk az ajtót, körülnéztünk az udvaron. Sehol senki. Akkoriban halt meg a barátnőm papája aki velük lakott együtt ja és igen ott voltunk a barátnőméknél.. Rá egy fél órára, irja az akkori pasim hogy jön fel a barátnőmékhez mert hogy ott vagyok és szeretne talizni. És pont úgy volt felöltözve ahogy a barátnőm is látta....
Lehet hogy csak odaképzelted,vagy pont úgy volt a mécses lángjának az árnyéka,hogy egy alakot véltél felfedezni,de ez nem biztos!
Nekem több ilyen sztorim van,eggyet írok le csak!
Este mentünk haza a vásárlásból,és én apukám mögött ülök a kocsiban,és előre néztem,és a fényszóró fényénél láttam egy alakot futni/suhanni az erdő felé,és mondtam apunak hogy "Apu fékezz!" Ő meg beletaposott a fékbe,de csak én láttam azt a valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!