Szellemet lattam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig ne hittem a szellemekben, de az utobbi idokben kezdtem ketelkedni. Leirom, eddig mik tortentek.
1. Neztem az exatlont, es egyszer csak eszrevettem,hogy van valaki a konyhaba. Kimentem, es lattam, hogy ott egy no. Le akartam fenykepezni,(hogy megmutathassam valakinek) de nem latszott a kepen.
2. Sokszor erzem, hogy valaki figyel. Pl. Tabletezeskor, suteskor, fozeskor, kedvenc musor nezesekor.
3. Mentem a vcre es egyszercsak az ajto elott hsllom, hogy valaki lehuzza a vcet es jon ki ugyanaz a no aki az elsonel volt
Lehetett szellem?
2021. jún. 25. 17:42
31/33 anonim válasza:
Milyenek a ruhái,beszél hozzád,észrevesz téged?
32/33 anonim válasza:
Csak az lehetett, hiszen te különleges vagy, látod a láthatatlant is.
(Kénytelen vagyok ezt írni, mert ellenkező esetben hülyének nézel és lepontozol)
33/33 Habosra vert fos válasza:
Csóri, lebukott, a kamu sztorijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!