Ma nappal szellemet lattam otthon. Ebben biztos vagyok. Viszont nem ismertem meg illetve az arcat nem lattam csak hogy elsuhant elottem. Mit akarhat?
Azért nem mutatta arcát, mert életében nem ismerted.
Így csak egy kóbor szellemként láthattad.
.
Nem akart semmit, eltévedt, fordítva fogta a térképet.
Ha tényleg szellemet látott, és nem kamu kérdés, akkor tessék sóval felszórni az ablakokat, ajtókat. A szellemek félnek a vastól, így ha például van kandalló, akkor a piszkavassal el tudja üldözni, ha megjelenik, de csal rövid időre. Találja meg, higy mihez kötődik a szellem, ez általában egy régi tárgy, amely a halotthoz tartozott, és most ott van a házában, ha megtalálja, égesse el.. A legjobb, hogyha kideríti, hogy kinek a szelleme, és hol van eltemetve. Ássa ki, szórja be sóval a csontokat, majd égesse el.
Sok szerencsét kívánok Önnek!
"ott van a házában, ha megtalálja, égesse el.."
Ha bizonyos a kérdező, hogy az a valami ott van a házban, de nem találja, gyújtsa fel a házat, hogy biztosan elégjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!