Szellemet lattam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig ne hittem a szellemekben, de az utobbi idokben kezdtem ketelkedni. Leirom, eddig mik tortentek.
1. Neztem az exatlont, es egyszer csak eszrevettem,hogy van valaki a konyhaba. Kimentem, es lattam, hogy ott egy no. Le akartam fenykepezni,(hogy megmutathassam valakinek) de nem latszott a kepen.
2. Sokszor erzem, hogy valaki figyel. Pl. Tabletezeskor, suteskor, fozeskor, kedvenc musor nezesekor.
3. Mentem a vcre es egyszercsak az ajto elott hsllom, hogy valaki lehuzza a vcet es jon ki ugyanaz a no aki az elsonel volt
Lehetett szellem?
2021. jún. 25. 17:42
21/33 anonim válasza:
Na,tipikus kamu kérdéd, amikor valaki ír valamit ami tetszik a kérdezőnek, akkor rögtön rávágja, hogy az volt 🙄
22/33 anonim válasza:
#19 voltam.
Nos, ha volt rajta sok, bő, rózsás rakottszoknya és feketeszemű, akkor medve volt.
23/33 A kérdező kommentje:
A lakasban medve?! Te hulye vagy.
2021. jún. 26. 19:37
24/33 anonim válasza:
Hát inkább te vagy a hülye 🤣😅😆
25/33 A kérdező kommentje:
Megis miert,normalisan kerdeztem. Kel kep
2021. jún. 27. 06:24
26/33 anonim válasza:
Leírtál egy kamu sztorit és örülsz magadnak? Nagyon érett lehetsz.
27/33 anonim válasza:
25. Most írtad, hogy nem bírtad lefotózni... Lebuktál
28/33 A kérdező kommentje:
En nem irtam ilyet.., mikor?
2021. jún. 27. 11:37
29/33 anonim válasza:
#28 ennyire emlékszel a kamu kérdéseidre "Le akartam fenykepezni,(hogy megmutathassam valakinek) de nem latszott a kepen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!