Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érdekelne titeket egy olyan...

Érdekelne titeket egy olyan könyv amelyben egy "pozitív energiacsoport" az Univerzumból olyan információkat osztana meg amelyeket még nem hallottunk és pozitívan befolyásolná az emberek életét?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 05:29
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 20. válaszadó!

Én is gondolhatnám néha azt, hogy az egó bekavar és játszik velem, ebben igazad van. Viszont már az életem során kaptam olyan előrejelzéseket, üzeneteket a "fenti szvérától" amelyeket bizonyos embereknek át kellett adnom. Az üzenet tartalma beteljesedett, persze akkor nem ez a csoport üzent. Most egy picit másabb és magasabb a szféra.

2021. jún. 14. 00:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Mondhatnám hogy bizonyítsd valamivel az állításod, mert bárki bármit írhat, de tulajdonképpen, semmi közöm hozzá. Legyen igazad! :-)
2021. jún. 14. 06:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Igen, bár a lényegi tudás birtokában állok így is, de olvasgatni mókás lehet.
2021. jún. 15. 17:07
 24/24 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy bizonyítani nem én fogok. A könyv majd magáért beszél és azokhoz szól akik megértik a "nyelvezetét".
2021. jún. 16. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!