Érdekelne titeket egy olyan könyv amelyben egy "pozitív energiacsoport" az Univerzumból olyan információkat osztana meg amelyeket még nem hallottunk és pozitívan befolyásolná az emberek életét?
Érdekelne.
De ugye tudod, hogy, több ilyen is van?
Kryon, Ré, Seth, stb.
Érdekelne az is, ki ez a csoport, hogyan győződsz meg a hitelességükről, a pozitivitásukról, és hogyan ellenőrzöd hogy mindig tőlük jön az infó, és negatív csoportok nem kevernek bele hamis információkat, amire ilyen esetekben folyamatosan van kísérlet.
...és hogy hogyan véded-véditek az instrumentumot a közvetítések során.
Szia kérdező!
Én a másik oldalt képviselem.Lassan 30 éve foglalkozom spiritizmussal,meditációval.Fiatal koromban mikor tanultam a meditációt én is kapcsolatba léptem egy tudat komplexummal, ahogy nevezte magát,sokan társas memória komplexumnak hívnák.Elején havi egyszer kétszer kommunikált rajtam keresztül, mindegyik ilyen kommunikáció arra szolgált hogy tudjam ezt a kapcsolatot elmélyíteni és sokáig fenn tartani.Rengeteg infót kaptam ettől az entitástól, némelyik le lett írva, transz állapotban, de sok ilyen meditációs ülés diktafonra lett mondva.Mindezt a tudást önmagam szolgálatára használtam fel.Ez az entitás megígérte amíg rajtam keresztül tud megnyilvánulni,és így hatást kifejteni erre a világra, megkapok mindent amit akarok,de ezt nekem kell elérni azokkal a technikákkal amit mutatott.Néha írtam már választ erre az oldalra, pár emberrel beszéltem is itt erről.De mivel nekem ez a tudás önmagam szolgálatára van, csak meghallgatni tudtam aki írt, segíteni sose nem akartam.Több szerencsejátékon értem el telitalálatot amit szintén életmínőségemre fordítottam vissza.Azt a tudást amit kaptam néha néha visszaolvasgatom, elmélkedek rajta, bizonyos gyakorlatokat végzek,hogy ez a csatorna továbbra is fennmaradjon és az életem továbbra is olyan módon folytatódjon ahogyan szeretném.
Gondolom egy komplett rendszert szeretné átadni, ami egy-egy kiragadott mondattal nem lehet -és érdemes közzétenni.
Érdemes kontroll kérdésekkel ütköztetni más tanításokkal, esetleg a múlt eseményeivel, egyéb beavatkozásokkal és átadott információkkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!