Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érdekelne titeket egy olyan...

Érdekelne titeket egy olyan könyv amelyben egy "pozitív energiacsoport" az Univerzumból olyan információkat osztana meg amelyeket még nem hallottunk és pozitívan befolyásolná az emberek életét?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 05:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
9-es, ez olyan, mint amit úgy írnak le, hogy valaki eladja a lelkét az ördögnek földi javakért.
2021. jún. 13. 10:32
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
9. Az entitás milyen hatást fejt ki erre a világra rajtad keresztül? Főleg ha csak önmagad érdekel. :-)
2021. jún. 13. 11:11
 13/24 SZücsöm ***** válasza:
59%
11 Tévedsz ez olyan,mint amit úgy írnak le, hogy:unatkozó troll. :D
2021. jún. 13. 13:43
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok érdekes kommentet.

Igen, én írom a könyvet. A pozitív energiacsoport eddig is olyan információkat osztott meg velem amiről eddig nem is hallotta vagy olvastam. Ennek a könyvnek a lényege az energiákkal, az egészséggel, a lélekkel, a különböző dimenziókkal kapcsolatos. Azok az emberek akik nyitottak és be tudják fogadni az információkat a megfelelő formában, máshogy fognak a világra tekinteni.

Ezt a könyvet mint energiakönyv szeretnék továbbadnni.

2021. jún. 13. 19:45
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lenne a Teremtőről, a teremtésről, a világegyetem törvényeiről, a denzitásokról, a lélekről, a lélek szintjeiről, a lélek "keletkezéséről" kérdezni, valamint honnan jöttek a lelkek a földre, mi ennek a létezésnek a célja, pozitív negatív entitásokról.

Ezek ellenőrizhető válaszok lennének.

Mindig van esély, hogy nem azok amiknek mondják magukat, valamint a cél is lehet csak negatív anyag átadása, pozitívitást mímelve...szóval óvatosan.

2021. jún. 13. 20:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Esetleg még kérdezz rá ki volt Jézus, honnan jött, és miért halt meg 🙂
2021. jún. 13. 20:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Azért legyünk őszinték. Több tonna spirituális könyvet írtak meg. Nincs új a nap alatt. Nem olyan egyszerű újat mondani már
2021. jún. 13. 20:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez így van, és egy hitelesre öt-tíz szócséplő haszontalan jut.
2021. jún. 13. 20:53
 19/24 A kérdező kommentje:

15-ös

Azok a kérdések amiket feltettél illetve tanácsolsz engem is foglalkoztatnak és vannak is már róla információim amiket nem lehet néhány mondatban kifejteni.

Ami a forrást illetve a pozitivitást illeti tudom, érzem, hogy amiket mondanak azok jó és érdekes dolgok. Már a "közvetítés" folyamán hatalmas nyugalom tölt el. A kérdéseimre a válaszok nem hordoznak negativitást magukban.

2021. jún. 13. 21:04
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem zárom ki hogy valóban olyan infókat "csatornázol le" ami valóban új és valóban az emberiséget szolgálja. De azért, több sebből vérzik ez a dolog és nagyobb eséllyel csak az egód játszik. Nem bántás, csak a tapasztalat beszél belőlem. :-)
2021. jún. 13. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!