Érdekelne titeket egy olyan könyv amelyben egy "pozitív energiacsoport" az Univerzumból olyan információkat osztana meg amelyeket még nem hallottunk és pozitívan befolyásolná az emberek életét?
Köszönöm a sok érdekes kommentet.
Igen, én írom a könyvet. A pozitív energiacsoport eddig is olyan információkat osztott meg velem amiről eddig nem is hallotta vagy olvastam. Ennek a könyvnek a lényege az energiákkal, az egészséggel, a lélekkel, a különböző dimenziókkal kapcsolatos. Azok az emberek akik nyitottak és be tudják fogadni az információkat a megfelelő formában, máshogy fognak a világra tekinteni.
Ezt a könyvet mint energiakönyv szeretnék továbbadnni.
Érdemes lenne a Teremtőről, a teremtésről, a világegyetem törvényeiről, a denzitásokról, a lélekről, a lélek szintjeiről, a lélek "keletkezéséről" kérdezni, valamint honnan jöttek a lelkek a földre, mi ennek a létezésnek a célja, pozitív negatív entitásokról.
Ezek ellenőrizhető válaszok lennének.
Mindig van esély, hogy nem azok amiknek mondják magukat, valamint a cél is lehet csak negatív anyag átadása, pozitívitást mímelve...szóval óvatosan.
15-ös
Azok a kérdések amiket feltettél illetve tanácsolsz engem is foglalkoztatnak és vannak is már róla információim amiket nem lehet néhány mondatban kifejteni.
Ami a forrást illetve a pozitivitást illeti tudom, érzem, hogy amiket mondanak azok jó és érdekes dolgok. Már a "közvetítés" folyamán hatalmas nyugalom tölt el. A kérdéseimre a válaszok nem hordoznak negativitást magukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!