Szellemet, kísértetet mivel lehet megsebezni?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy nincsenek szellemek. Lapozzunk.
Fantasy mű miatt lenne rá szükség, lehetőség szerint olyan tárgyra gondoltam, ami nem ilyen túl speciális valami, mint a Gósztbásztörz proton ágyúja, vagy a szupertitkos Mágikus Mágusok Ligája által kifejlesztett kis üvegcse Holdszemű Éjsárkány Szellentése...na, értitek. Olyasmi kellene mint pl. vámpírok ellen az ezüstfegyver.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2021. jún. 2. 05:38
11/14 anonim válasza:
Lengyel pálca is jó, ha fémből van.
12/14 anonim válasza:
Hádész lándzsája
Vagy lánca/korbácsa.
pl a lánccal az alvilágba taszítja az elkóborolt lelket
13/14 anonim válasza:
Bármilyen tárgy, amiben tömör negatív energia van.
14/14 anonim válasza:
Vas, ezüst, amivel meg tudják gyengíteni, és megakadályozni, hogy újra megtestesüljön? Vagy mondjuk levendula? Utóbbi felhasználása a ,,való világban" is sokféle, szerintem ki lehetne találni neki egy tulajdonságot, ami miatt alkalmas erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!