Hátborzongató kísértetes történeteket tudtok mondani? Akár veletek megtörténtet vagy kitaláltat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Trolloknak pedig üzenem, ha nem tudtok értelmes választ adni a kérdésemre, akkor légyszives ezzel a lendülettel görgessetek is tovább :)
Reggel kinyitottam a komódot éééééssss
NEM VOLT BENNE TÖBB TISZTA ALSÓNEMŰŰŰŰ
:OOOOOOOOO
Nem vagyok troll és ezeket komolyan is veszem!
Az iskola ahol tanulok az kisértetjàrta hely!Tôbb ismerôs is mondta hogy véres a WC papìr,magàtol becsapòdott a budiajtó,és sikolyokat is hallotunk az alaksorban.Ja és a baràtom làt szellemeket.
Senki nem mondja, hogy kamu. Max viccet csinálnak belőle. Ez kb olyan, mint a vallás. Csak mert nem tudod vagy nem veszed észre a logikus magyarázatod, nem szabadna rögtön a "természetfeletti lénynek" lenni a magyarázatnak. Vagy a villámokat tényleg Zeusz szórja?
Gyerekkoromban történt pár dolog, azóta eszembe jut, hogy na mi okozhatta.
Éjszaka felkeltem, az óra a nagy szekrényemen volt, nyúltam érte, erre ilyen mélyről jövő morgást hallottam meg a szekrény elkezdett rázkódni. De állandóan estek le cuccok róla. Ugyanebben a házban voltak elég durva paraszomniás élményeim, alvajárás, stb.
Nagy társasház volt, 80as években épült, lehet valami statikai hiba, vagy villamos..bár az éjjel akkor nem közlekedett.
Az Ourang Medan teherhajó történetét javaslom elolvasásra. Nemcsak hogy baromi ijesztő, de megtörtént, valós esemény volt.
Ha ez nem volna elég, az orosz Ivan Vassili nevű hajónak is eléggé hátborzongató a története, konkrétan rendszeres időközönként leöldöste a legénységét. Keress rájuk, lesz olvasnivaló bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!