Hogy küldjek el egy démont egy emberből?
Részletesebben üzenetben írom le, hogy jöttem rá.
2 éve ismerem a személyt, és rá kellett jönnöm, hogy 2 személyiséget kell megkülönböztetnem benne. Az egyik az aki benne van, érzem, hogy rossz és roppant erős ártó démon. Hogy honnan érzem? Mert volt, hogy mikor rájöttem erre, hogy megszállott mondtam hunyja le a szemét, elmondtam Szent Mihály arkangyalnak imákat Istennek is. Mondtam magamba az imákat úgy hogy ne hallja és mondtam ha érez valamit szóljon. Erre megszólalt, hogy rosszul érzi magát meg kirázta a hideg. Utána napokig rosszul voltam ugyanazt éreztem mint ő mikor megszállottság alatt volt. Átment belém, ő vissza hívta magába azt a valamit ami belém szállt és én megkönnyebbülést hirtelen kipihentséget és jó közérzetet éreztem. Onnan tudtam igen egy démonnal van dolgunk. Mit tegyek? Csak komoly emberek válaszát várom!
Annyira hihetetlen, hogy még 2021-ben is vannak ennyire sötét emberek, akik hisznek az ilyen ostobaságokban, mint a démonok.
kérdező, neked és az ismerősödnek is orvosi segítségre van szüksége...
Miből gondolod hogy léteznek démonok?komoly kérdés érdekel a téma
Szerintem papot kéne hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!