Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehet egy emberböl...

Hogyan lehet egy emberböl halálisten?

Figyelt kérdés

Csak komoly válaszokat ha lehet, mert nem nagyon érdekkel másnak az otromba megjegysései.

Nagy érdekelne hogy ha léteznek halálistenek a bibliában , a japán mitologiában és más országok történelmében akkor kikböl lesznek a halálistenek.

2010. jún. 6. 09:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Hát szerintem inkább csak a mitologiában mangákban/animékben vannak Shinigamik ... =/
2010. jún. 6. 09:50
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg Yagami Lightot :)
2010. jún. 6. 10:01
 3/25 anonim ***** válasza:
62%
Aki egyszer megérinti a Halállistát,az halálistenné válik. Tegnap mondták a filmben,nézd meg! Halállista a címe.
2010. jún. 6. 10:22
 4/25 anonim ***** válasza:

[Első vagyok]

Conon már megérintettem, mégse vagyok Shinigami .. :D

2010. jún. 6. 10:23
 5/25 Fke válasza:

A bleachben nem mondják el hogy lesznek, valószínűleg meg kell, hogy legyen benned a képesség (fokozot reisatsu stb) és aztán meg kell tanulnod előhoznod magadból.

Am furcsa, hogy egyszerű lelkek elmennek tanulni az Akadémiára és hirtelen Shinigamik lesznek és már úgy tanulnak. De nem kaphatják a kardot, mert az a lelkük része, szóval biztos van egy felébresztési pont, amikor valóban shinigamivá válnak. Kubo Titet kérdezd!

2010. jún. 6. 10:39
 6/25 anonim ***** válasza:
42%
Megeszel 20liter pacaltot, és emelett 10 liter tejet megiszol. Utána megidézet a pusztulat csing-hi-huan-ti -jét ráokádod a cuccost, és elfoglalot a trónját. Ennyire egyszerű.
2010. jún. 6. 10:45
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
Sima ember úgy lehet Shinigami ha a teste középpontjába szúrja a kardját 1 másik shinigami xD Me akk átmegy bele az ereje =D Nem 1értelmű volt? xD De sztem ehhez már eleve magas reiatsu kell, különben nem sikerül xD A shinigami suliba csak akkor mehetsz, ha test nélküli lélek vagy xD BLEACH 4EVER xD
2010. jún. 6. 12:00
 8/25 anonim ***** válasza:
80%

Halálistenei minden vallásnak vannak.

DE! Emberből nem lesz halálisten. Nincs akadémia, nincsenek nagy versenyek vagy hasonlók.

Az ember maga a teremtő isten saját világában, és hat másokéra. Démonná lehetsz, angyallá lehetsz, de ha halálistenségre pályázol, szinte biztosan a démonok közt kötsz majd ki, tekintve hogy a nyugati világ démonná degradálta a halál isteneit.

2010. jún. 6. 12:37
 9/25 anonim ***** válasza:

ma 12:37

És angyallá vagy démonná hogy lehet válni?

2010. jún. 6. 13:37
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy első körben megtanul helyesen írni!
2010. jún. 6. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!