Hogyan lehet egy emberböl halálisten?
Csak komoly válaszokat ha lehet, mert nem nagyon érdekkel másnak az otromba megjegysései.
Nagy érdekelne hogy ha léteznek halálistenek a bibliában , a japán mitologiában és más országok történelmében akkor kikböl lesznek a halálistenek.
[Első vagyok]
Conon már megérintettem, mégse vagyok Shinigami .. :D
A bleachben nem mondják el hogy lesznek, valószínűleg meg kell, hogy legyen benned a képesség (fokozot reisatsu stb) és aztán meg kell tanulnod előhoznod magadból.
Am furcsa, hogy egyszerű lelkek elmennek tanulni az Akadémiára és hirtelen Shinigamik lesznek és már úgy tanulnak. De nem kaphatják a kardot, mert az a lelkük része, szóval biztos van egy felébresztési pont, amikor valóban shinigamivá válnak. Kubo Titet kérdezd!
Halálistenei minden vallásnak vannak.
DE! Emberből nem lesz halálisten. Nincs akadémia, nincsenek nagy versenyek vagy hasonlók.
Az ember maga a teremtő isten saját világában, és hat másokéra. Démonná lehetsz, angyallá lehetsz, de ha halálistenségre pályázol, szinte biztosan a démonok közt kötsz majd ki, tekintve hogy a nyugati világ démonná degradálta a halál isteneit.
ma 12:37
És angyallá vagy démonná hogy lehet válni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!