Hogyan lehet egy emberböl halálisten?
Csak komoly válaszokat ha lehet, mert nem nagyon érdekkel másnak az otromba megjegysései.
Nagy érdekelne hogy ha léteznek halálistenek a bibliában , a japán mitologiában és más országok történelmében akkor kikböl lesznek a halálistenek.
Nos előszőr is, azzal szeretném kezdeni, hogy tuti hogy ezt a kérdést nem gondolod komolyan, vagy ha igen, akkor nagyon gyerek vagy, és túlságosan komolyan veszel olyan műveket(feltételezem mangákat, animéket) amit maga az író sem gondolt komolyan. Amúgy szerintem sokkal célszerübb lenne egy ilyen elméleti kérdést, mint a hogy válhatok shinigami-vá (mert gondolom igazából erre gondolsz) egy rajongó oldalon megbeszélni, vagy ha nincs, akkor te magad is csinálhatnál egyet. Remélem ezzen nem sértődsz meg, mert nem annak szántam.
Kérdésedre a válasz:
Valószínüleg sehogy. Ha egyáltalán léteznek halál"istenek" vagy halál"isten", akkor velószínüleg ők/ő ele az/azok. Ez körűlbelűl szeritem olyan mintha egy kutya mondjuk azt kérdezné "Hogy válhatok emberré?" Gondolom érted mire célzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!