Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Három kopogás, mi lehet?

Három kopogás, mi lehet?

Figyelt kérdés

80%-ban hitetlen ember vagyok, mégis a minap olyan dolog történt, amit minden oldalról meghánytam, vetettem, és nem találok értelmes magyarázatot, talán csak egyet, amiben meg reménykedem, hogy nem igaz... :D

Egyedül voltam a munkahelyemen, nagyon régi bútor vagyok itt, sokszor voltam itt egyedül, tulajdonképp itt lakom. Magyarán ismerem milyen gépnek milyen a hangja, milyen az, ha valahol bejönnek, szóval értitek. Éjszaka is sokat vagyok.

Na, először mikor hallottam a kopogást, fényes nappal, azt hittem bejött valaki, kapásból körülnéztem mindenhol, ajtók, ablakok zárva vannak-e stb. Sehol, senki. Oké. Utca üres. Szélcsend volt.

Még halkan hallottam ezután, aztán mikor meséltem következőben a többieknek, kiröhögtek.

Szóval mikor következőben megint egyedül voltam, és nagyon hangosan hallottam három kopogást, szépen odaraktam a telefont, amerről hallottam, és nem sajnálva a tárhelyem addig videóztam, míg felvettem telefonra. El is küldtem a munkatársamnak, aki azt mondta, hogy valami "állat" hangjai. Én meg, hogy lol, milyen állat ad ki ilyen hangos kopogó hangot?

Sajna nem mutathatom meg, mert videózza a munkahelyet, úgyhogy ebben rám kell hagyatkoznotok, de ilyen nagy koppanás, csend, koppanás, hosszabb csend még egy koppanás.

Körbejártam, nem volt építkezés, semmi, a környéken és el is engedném, ha nem csak három kopogás lenne. Milyen munkagép, ami csak hármat koppant? Vagy állat? Még kétszer hallottam az utolsó nap, de mikor itt van valaki KUSS VAN. :D Semmi kopogás, semmi ilyen hang.

Ami kicsit aggaszt, hogy elég kemény vagyok, nem fsok, mégis egyik videózás közben olyan érzésem lett, hogy valaki közeledik szemből felém a sötétben, és akkor elhúztam a csíkot onnan. Azóta nem videózok xD

Még egy tippem, hogy a tetőn valaki kopog és szívat. Mikor kinéztem nem volt senki, de még ezzel nyugtatgatom magam, bár ez se annyira örömteli gondolat.

Szóval. Bármilyen paranormális vagy sima normális ötlet?

Nem drogozom, nem vagyok paranoid, szellemekben annyira hiszek, hogy ha láttam volna magassarkúban kopogni itt egyet, akkor vagyok hajlandó elhinni, de nem tagadom, hogy történnek furcsa dolgok.

2021. máj. 11. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
100%

Én is hallottam már ilyen kalapácsos kopogást mikor az exemnél aludtam, annyira félelmetes volt hogy iszonyúan rettegtem, tudtam hogy valami nem oké, hajnali 2-kor volt és a kutyák ordítva ugattak a környező utcákban... olyan mintha kalapálnának valamit és nagyon rosszat éreztem.

Ő a konyhából hallotta, én pedig az utcáról..

Mind a ketten nagyon féltünk.

Szerencsére nem járok már arra és nem is tapasztaltam azóta ilyesmit.

25/n

2021. máj. 15. 08:40
 42/54 anonim válasza:
100%
Csak nekünk folyamatosan kopogott, néha fel is gyorsult. Előző voltam.
2021. máj. 15. 08:40
 43/54 A kérdező kommentje:

39. Simán megcsinálom, ha szellem vagy valami. Ne ember legyen ;D

Utolsó: biztos durva volt az is oo Az az idegesítő, hogy nem tudja az ember, honnan jön a hang.

2021. máj. 15. 09:07
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
A hármas szám , három kopogós minden ami a hármassal kapcsolódik az az ördög démon jelenléte . Így jelez hogy itt van , jelen van.
2021. máj. 16. 02:08
 45/54 anonim ***** válasza:

Én mobilon mentem a linkre de nem hallok semmit.

Amugy ez milyen épületben van? Gyár vagy iskola?

Van az a hang szerintem máskor is, csak a többiek zajongása elnyomja.

2021. máj. 16. 08:31
 46/54 anonim ***** válasza:
Fontos lenne tudni, milyen épület? Milyen magas, mekkora? Forgalmas út mellett van? Írj bővebben. De ez tuti para jelenség.
2021. máj. 16. 08:36
 47/54 A kérdező kommentje:

Magas épület, egy utcával feljebb van a főút, de az első kopogást reggel hallottam, mikor még nem forgalmas.

45. A hang nincs folyamatosan, mert mondom, nagyon régóta dolgozom itt, és körbejárok mindennap mindent. Ez meg csak kétszer hallatszódott. Ma is itt vagyok,egyelőre semmi nincs. Szóval ja. :D

2021. máj. 16. 09:04
 48/54 anonim ***** válasza:
79%

Azt is jó lenne tudni, mi van a környéken. Én tömblakásban lakom, tégla. A panelt szidják, hogy hangos, de itt is vannak zajok és igen furán tudják közvetiteni a falak, csövek, stb.

Miután anyám meghalt, egy teljesen új zaj bukkant fel. Apró szapora, folyamatos kopogások, de órakon át, mindig késő éjjel bukkant fel a zaj és sehogy sem lehetett megtippelni, merről jön, mert kb mindig máshonnét hallottuk.

A szomszédságban vasút van, na ott rengeteget zörögnek, kalapálnak, éjjel-nappal, de nem úgy tünt, hogy onnan jön. Ez eltartott vagy fél évig, aztán soha többet nem hallottuk. Kérdeztem a szomszédokat, szerintük mi az a zaj, de ők nem hallották. Lényom hallotta. Na mindegy. Szóval vannak fura dolgok, amire sosem lesz magyarázat.

2021. máj. 16. 09:11
 49/54 A kérdező kommentje:

Ja, most olvasom a 47-es kommentemben, nem kétszer hallatszódott, na, hanem két nap. Azon felül máskor nem.

48. Igen, nekem is meséltek ilyeneket, hogy haláleset után csengetést hallottak, senki nem volt ott, aztán egy idő után megszűnt. Tehát, van ami megmagyarázhatatlan, csak nem értem, miért én voltam a kiváltságos, hogy halljam. :D

Meg semmi para nem történik amúgy, otthon se, meg itt se. Csak azon a két napon volt a hang, meg rossz érzés bennem.

2021. máj. 16. 09:41
 50/54 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt azokkal próbálnak kapcsolatot felvenni, akikben eleve van képesség hogy érzékeljék őket.

Vagy azokkal, akikhez valami közük volt (elhunyt ismerős esetében pl).

Vannak, akiknek kopoghatnak naphosszat, akkor sem hallják, mert egyszerűen valami természetes dologként fogják fel és hidegen hagyja őket, vagy tényleg nem hallják.

Ha ez tényleg parajelenség, én azt gondolom, ez esetben mindenképp azért a te jelenlétedben kopog, mert te felfigyelték rá, veled kapcsolatba léphet.

Két lehetőség van: vagy jó indulatú és csak tudatni akar valamit. Vagy rosszindulatú és akkor viszont jobb, ha nem tulajdonitasz figyelmet neki.

Vagy még egy lehetőség, hogy terészetes eredetű zaj és tényleg véletlen mikor van.

2021. máj. 16. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!