Kb 1 hete éjjel arra lettem figyelmes, hogy a szekrényből illetve a szekrény felől halk és monoton kopogó hang jon. Olyan mint mikor valaki az asztalon kopogtatja a körmét nagyon gyorsan! Termeszetesen nem ijedtem meg, próbáltam ésszerű magyarázatot keresni. Megnéztem van-e valami olyan dolog a szekrényben ami adhat ki hasonló hangot, de nincs ott semmi. Kipakoltam, megnéztem. Eleinte nem foglalkoztam vele, majd elmúlik gondoltam. Aztán napról napra egyre hangosabb lett, mindig éjjel hallom kb 11 órától maximum éjfél 1-ig... Megnéztem minden lehetséges dolgot, villany kapcsolót, villanyórát de nem ad ki egyik sem hasonló hangot. Egyik éjjel behívtam a testvéremet es anyát, persze ők nem hallottak pedig akkor is kopogott! Próbáltam kizárni azt hohy talán valamilyen természetfeletti dolog lehet, azonban minden erre utal. Tudom hogy a bútorok hőt adnak le stb... Szoktam is tapasztalni de az reccsenő hang es nem ismétlődik ilyen gyakran es ilyen gyorsasággal. Szomszédok pedig nem hallottak semmit. Kb 1 hónapja lett felújítva a szobám, Bogár rovar esélytelen. Miután utanajártam, sikertelenül hiszen nem találtam semmit, úgy döntöttem, ide kiírom hátha tapasztalt hasonlót valaki, illetve tud segíteni ebben vajon mi lehet ez.... es lehetséges hogy egy szellem lenne ott vagy valami negatív energia?
Én egy gyárban dolgozom és elég monton a munkám és ott állandó kopogóhangot hallok.
Lehet hogy szellem???
Bárcsak az lenne és tenné helyetem egy kicsitt a gépet.
2016. aug. 30. 14:45
2/19 A kérdező kommentje:
Másra nem tudok gondolni. Mar megkérdeztem minden lakót, a szekrény ha hőt ad le nem ilyen hangot ad ki. Egyelőre nem találok rá magyarázatot, ezert kérdezem hátha tapasztalt hasonlót valaki. A viccet pedig ertem, azonban egy fárasztó nap utan rohadt kellemetlen minden egyes kopogásra felkelni es elindulni reggel kb 0 alvásnak ez miatt.
2016. aug. 30. 14:49
3/19 anonim válasza:
Milyen házban laksz? A faladnál van a szekrény? Mert ha társasház és a szekrény a falnál van, a szomszédban pedig ugyancsak annál a falnál egy ágy áll..... Gondolom érted mire gondolok.. Nem bunkóság, de esetleg ez is lehet egy feltevés..
2016. aug. 30. 14:53
4/19 A kérdező kommentje:
Társasházban igen. A falon van, sarokszekreny. A masik lakásban ebben a szobában senki sem alszik. Nem hinném hohy akárki szórakozásból fent maradna egesz éjjel minden nap hogy kopogtasson.
2016. aug. 30. 14:59
5/19 anonim válasza:
OH MAGIC FIZIKA AZTA CSAK NEM HŐTÁGULÁS VÁÓ
2016. aug. 30. 16:02
6/19 anonim válasza:
kopogó szellem
2016. aug. 30. 16:08
7/19 anonim válasza:
Vedd fel telefonnal. Azt mondod, hangos, mintha vlaki az asztalon kopogna tehát fel lehet venni gondolom.
Ha a felvételen nem hallatszik a kopogás és más sem hallja, akkor pszichiátert lenne tanácsos felkeresned.
2016. aug. 30. 16:24
8/19 anonim válasza:
A szu a faban ilyesmi hangot ad.bar az csak a valodi fabol keszult butorba ragja be magat.butorlapbol farostlemezbol keszultbe ugy tudom nincs szu.eleg hangos ahoz kepest amilyen apro bogar.
2016. aug. 30. 17:35
9/19 A kérdező kommentje:
Lehet hallani telefonon videón stb. Nem vagyok őrült. Nyilván nem bolondulok meg egyik napról a másikra.
Utolso: en is erre gondoltam, bár nagyon vékony lapokból all a szekrény, a falba talán lehetnek hangyák vagy bogarak. Igaz nem tudom hogy juthatnának oda, de ebben reménykedek.
2016. aug. 30. 18:50
10/19 anonim válasza:
Ezt írtad a kérdésedben:
"Egyik éjjel behívtam a testvéremet es anyát, persze ők nem hallottak pedig akkor is kopogott!"
Innentől nagyon kamu kezd lenni a dolog
Ha tényleg felvetted volna, biztos megemlítetted volna a kérdésben, hogy felvételt készítettél és megmutattad másoknak.
Nemsokára kezdődik a suli, nem kell már sokáig unatkoznod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!