Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Monoton kopogó hang, mi lehet ez?

Monoton kopogó hang, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete éjjel arra lettem figyelmes, hogy a szekrényből illetve a szekrény felől halk és monoton kopogó hang jon. Olyan mint mikor valaki az asztalon kopogtatja a körmét nagyon gyorsan! Termeszetesen nem ijedtem meg, próbáltam ésszerű magyarázatot keresni. Megnéztem van-e valami olyan dolog a szekrényben ami adhat ki hasonló hangot, de nincs ott semmi. Kipakoltam, megnéztem. Eleinte nem foglalkoztam vele, majd elmúlik gondoltam. Aztán napról napra egyre hangosabb lett, mindig éjjel hallom kb 11 órától maximum éjfél 1-ig... Megnéztem minden lehetséges dolgot, villany kapcsolót, villanyórát de nem ad ki egyik sem hasonló hangot. Egyik éjjel behívtam a testvéremet es anyát, persze ők nem hallottak pedig akkor is kopogott! Próbáltam kizárni azt hohy talán valamilyen természetfeletti dolog lehet, azonban minden erre utal. Tudom hogy a bútorok hőt adnak le stb... Szoktam is tapasztalni de az reccsenő hang es nem ismétlődik ilyen gyakran es ilyen gyorsasággal. Szomszédok pedig nem hallottak semmit. Kb 1 hónapja lett felújítva a szobám, Bogár rovar esélytelen. Miután utanajártam, sikertelenül hiszen nem találtam semmit, úgy döntöttem, ide kiírom hátha tapasztalt hasonlót valaki, illetve tud segíteni ebben vajon mi lehet ez.... es lehetséges hogy egy szellem lenne ott vagy valami negatív energia?

2016. aug. 30. 14:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ekkora idiótát :D de komolyan. Ők nem hallották mikor behívtam őket,, a felvételen hallatszik a halk kopogás. Majd elküldöm neked privátban szívesen ;) ostoba.
2016. aug. 30. 20:36
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Tele van az ezo rovat szellem-észlelésekkel meg földönkívüliekről való képzelődésekkel meg ehhez hasonlókkal. Kuglófember, gabonakörök meg társaik.
2016. aug. 30. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

No ez legalább egy érdekes kérdés a sok hülyeség között.

Jogosan gyanakodik valaki hogy a testvéred se hallotta, főleg hogy hallatszik a hang felvételen is. Na de ez mindegy, ha nem hiszünk neked akkor nem lehet rajta agyalni. :) Szóval szerintem:

- próbáld felvenni a zajt más időpontban is amikor szerinted nem hallatszik. Hátha csak egyéb háttérzaj nyomja el.

- Húzd arrébb a szekrényt hogy kiderítsd mögüle jön-e a zaj vagy sem.

- Az hogy a szomszéd nem hall semmit azt is jelentheti hogy számára valami megszokott dolog adja ki a zajt és ezért neki nem feltűnő.

- Milyen gyorsan ismétlődik a hang? Másodpercenként? Mert akkor lehet egy falióra a túloldalon.

- Illetve lehet rosszul elhelyezett elektromos eszköz is ami vibrál és ilyen hangot ad ki. Még az is lehet hogy maga a vibráló eszköz nem add ki zajt de valami mást rezegtet ami ettől hangos. Nálunk az egyik lámpabura zörgött ha a hűtő bekapcsolt.

2016. aug. 30. 20:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszonom, en egy normális kérdést illetve leírást tettem ide ki, nem tudtam mas rovatba tenni hiszen magam sem tudom ezt a zajt hova tenni. Nyilván nem irok es nem regisztrálok ide szórakozásból en legalább is nem vagyok retardált. Nyilván nem állítom 100%-ra hogy valami parajelenség. Előbb gondolom hogy rovar bár megnéztem. Vagy tenyleg egy kábel a falban hiszen van konnektor illetve villany kapcsoló is azon a fali részen. Olvastam több kérdést is es egyiknél sem találtam normális választ a kérdező sem irt vissza egyiknél sem hohy mi volt a zaj forrása. Igy elgondolkodom hogy valójában ki az unatkozó ember - aki beszologat, szűk látókörű? Vagy én vagyok a hülye?;) a zaj mint irtam gyors es kopog egyre erősödik. 10-15 mp-ig hallom utána elmúlik, majd megint kezdődik. Azt is említettem hogy kifejezetten a szobában hallom illetve onnan jon ott keletkezik. Masik lakásból nem hallatszana igy. Sosem tapasztaltam ilyet sem kartevoket sem kabelhibasodast stb. Ezert volt bátorságom ide irni , de mar megbántam.
2016. aug. 30. 21:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Már jó régen, egy másik fórumon volt valakinek hasonló problémája.Szegény ő is napokig parázott, aztán sok kutakodás után végül kiderült, hogy cserebogár volt a falban, az okozta a zajt, ahogy ott kapirgált.Aztán írta más is, hogy nála is volt cserebogár a falban.Nos én nagyon meglepődtem, mert sosem gondoltam volna hogy az is bemászhat a falba is.

Mi pedig társasházban lakunk, tégla, nem panel.Mégis elképesztően el tudnak torzulni a hangok.Amik kintről jönnek és amik a szomszédból jönnek is.Szóval könnyen lehet, hogy a házadtól sok méterre lévő valami zajong, például valami jármű, gép és nálad így adják vissza a falak.

2016. aug. 30. 22:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Előfordulhat! És hogy szedték ki a falból a cserebogarat? Egyáltalán ki lehet irtani onnan? Bár ha tudnám hogy valóban erről van szó nyugodtabb lennék és nem is izgatna annyira :) én is tégla építésű társasban élek. Valóban lehet hogy a házon belülről jon a hang de kintről kizárt. Lépcsőház, felszerelt elektronikai kutyuk ... Nem tudom sajnos. Egy biztos: a hang a szekrény felől jon illetve abbol az irányból. Egyszerűen nem hallom máshol csak ott.
2016. aug. 30. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy ha bogár, vagy más élőlény, azt hogyan szedték ki onnan.Lehet hogy megtalálták a lyukat a falon és befújták valami méreggel.Vagy kirágja magát, vagy épp beszorul és megdöglik.Állítólag nagyon hangosan tud dolgozni a falban, de parketta alatt is zajonghat és éjszakánként melózik kitartóan.
2016. szept. 2. 11:41
 18/19 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez volt a helyzet. Mindig este lehetett hallani mintha kaparnák a falat. Hetekkel később derült ki hogy egy egész patkányváros van a társasház falaiban. Azok kapartak a falban éjszakánként. Undorito...
2016. szept. 25. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Szellemekben nem hiszek marmint abban h valakinek a lelke halala utan itt maraf kis ideig abban igen nagyapamat mar 2x elesztettek ujra mind a ketszer volt testen kivuli elmenye. Na de a lenyeg ha meg leteznek is szellemek kopogoszellem vagy ilyenek az akkor se koltozne be egyik naprol a masikra a szobadba kiveve ha nem halt ott meg valaki vagy ilyenek. A szekreny melyik reszerol jon a hang pontosan, alja, kozepe, teteje? En biztos vagyok benne, hogy ez nem termeszetfeletti dolog. Szerintem rakd at a szekrenyedet mashova ha akkor is a szekrenytol jon a hang tuti van ra magyarazat valami polc ami roskadozik a suly alatt es ezert gyors kopogo hangot ad ki nekem is volt mar ehez hasonlo legalabb is nemtudom milyen kopogasra gondolsz, de ami az en szobamba volt az egy polc volt a suly alatt kezdett el gyors utemben kopogo szeru hangot kiadni ugy masodpercenkent kb 2-3 koppanas.
2016. szept. 25. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!