Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Három kopogás, mi lehet?

Három kopogás, mi lehet?

Figyelt kérdés

80%-ban hitetlen ember vagyok, mégis a minap olyan dolog történt, amit minden oldalról meghánytam, vetettem, és nem találok értelmes magyarázatot, talán csak egyet, amiben meg reménykedem, hogy nem igaz... :D

Egyedül voltam a munkahelyemen, nagyon régi bútor vagyok itt, sokszor voltam itt egyedül, tulajdonképp itt lakom. Magyarán ismerem milyen gépnek milyen a hangja, milyen az, ha valahol bejönnek, szóval értitek. Éjszaka is sokat vagyok.

Na, először mikor hallottam a kopogást, fényes nappal, azt hittem bejött valaki, kapásból körülnéztem mindenhol, ajtók, ablakok zárva vannak-e stb. Sehol, senki. Oké. Utca üres. Szélcsend volt.

Még halkan hallottam ezután, aztán mikor meséltem következőben a többieknek, kiröhögtek.

Szóval mikor következőben megint egyedül voltam, és nagyon hangosan hallottam három kopogást, szépen odaraktam a telefont, amerről hallottam, és nem sajnálva a tárhelyem addig videóztam, míg felvettem telefonra. El is küldtem a munkatársamnak, aki azt mondta, hogy valami "állat" hangjai. Én meg, hogy lol, milyen állat ad ki ilyen hangos kopogó hangot?

Sajna nem mutathatom meg, mert videózza a munkahelyet, úgyhogy ebben rám kell hagyatkoznotok, de ilyen nagy koppanás, csend, koppanás, hosszabb csend még egy koppanás.

Körbejártam, nem volt építkezés, semmi, a környéken és el is engedném, ha nem csak három kopogás lenne. Milyen munkagép, ami csak hármat koppant? Vagy állat? Még kétszer hallottam az utolsó nap, de mikor itt van valaki KUSS VAN. :D Semmi kopogás, semmi ilyen hang.

Ami kicsit aggaszt, hogy elég kemény vagyok, nem fsok, mégis egyik videózás közben olyan érzésem lett, hogy valaki közeledik szemből felém a sötétben, és akkor elhúztam a csíkot onnan. Azóta nem videózok xD

Még egy tippem, hogy a tetőn valaki kopog és szívat. Mikor kinéztem nem volt senki, de még ezzel nyugtatgatom magam, bár ez se annyira örömteli gondolat.

Szóval. Bármilyen paranormális vagy sima normális ötlet?

Nem drogozom, nem vagyok paranoid, szellemekben annyira hiszek, hogy ha láttam volna magassarkúban kopogni itt egyet, akkor vagyok hajlandó elhinni, de nem tagadom, hogy történnek furcsa dolgok.

2021. máj. 11. 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
83%
Köszi igen hallható ezt nem igazán tudom állathoz hasonlítani ez olyan minthogyha vlmi rosszindulatú szellem lenne de ahhoz is hasonló mintha vlki tolna vlmit vagy kalapácsolnanak de ez szellem.
2021. máj. 13. 14:49
 22/54 A kérdező kommentje:
21. Ugye, mennyire kalapács hangja van? Pedig az utcán is körbe mentem, semmi építkezés, felújítás, ilyenek nem voltak a környéken. Még autó se. Ha meg építkezés, mindig csak három szöget vernek be, vagy mi? :D
2021. máj. 13. 14:55
 23/54 anonim ***** válasza:
86%
Xdd. Nade most komolyan szerintem ez szellem és ha rosszindulatú akkor se tud bántani de jobb vigyázni!
2021. máj. 13. 15:03
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Higgyétek már el, ez nem ember műve, ez egy para jelenség! A Szentháromság csúfolása! Gonosz eredetű, és azért csinálja, hogy nagy félelmet keltsen. Valakit ki néz magának, nem tudni mi alapján, és neki szól!
2021. máj. 13. 16:16
 25/54 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon elhiszem szerintem biztos szellem.
2021. máj. 13. 18:13
 26/54 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Gondold át a következőket: Halt meg mostanában, az elmúlt 1-2 évben rokon, ismerős, barát? Van-e haragosod? Van olyan, aki esetleg rosszat kívánná neked? Kért-e tőled valaki valami szívességet vagy segítséget amit te elutasitottál? Van valami ártalmas szenvedélyed?
2021. máj. 13. 19:24
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Meghallgattam, köszi. Ez szerintem valami démon lesz..

Én is éltem már át olyat, amire nincs semmi ésszerű magyarázat, egy horrorfilmbe beleillett volna.

2021. máj. 13. 19:46
 28/54 A kérdező kommentje:

26. Nem halt meg senki (hála ég), nyilván nem mindenki kedvel. :) Mindig szívesen segítek, és csak cigizem.

Mindenesetre nyitva tartom a szemem,meg a kamerát, már csak 1x leszek egyedül, kíváncsi vagyok csend lesz-e.

2021. máj. 13. 20:06
 29/54 anonim válasza:
39%
Lehet még fém deformációjának hangja, esetleg egy állat által meglökött valami hangja.
2021. máj. 13. 20:07
 30/54 anonim ***** válasza:
81%

hangról távolról, kissé visszhangos. Olyan mintha egy kartont ejtene le, vagy pozdorját ütne valaki. 3 különböző ponton vagy egyre közelebb 1. 2mp közép (legtávolabb) 2. 10mp mélyebb lent (távolabb) és 3. 20mp a legtisztább fent (közel)... (a céltáblának van hasonló hangja ahogy a vessző belecsapódik)

De akkor kb azt is tudod hogy mikor és nagyjából honnét jön a hang, s mik vannak azon a területen.

én mozgásérzékelő kamerákat javasolnék, ha még nincsenek, valamint ugyan így a refiket.

A videó végén az a megkönnyebbült sóhaj, hogy "meg van gci!" mindent elmond. :)

Én továbbra sem tartom valószínűnek a szellemet, elsősorban mert nem tapasztaltam hasonlót. kivéve a csencselőket, akik kifigyelésre játszottak.

Remélhetőleg akik hallották ők is felfigyelnek rá ha valóban emberekről van szó akkor lesz olyan aki hallani fogja.

2021. máj. 13. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!