Három kopogás, mi lehet?
80%-ban hitetlen ember vagyok, mégis a minap olyan dolog történt, amit minden oldalról meghánytam, vetettem, és nem találok értelmes magyarázatot, talán csak egyet, amiben meg reménykedem, hogy nem igaz... :D
Egyedül voltam a munkahelyemen, nagyon régi bútor vagyok itt, sokszor voltam itt egyedül, tulajdonképp itt lakom. Magyarán ismerem milyen gépnek milyen a hangja, milyen az, ha valahol bejönnek, szóval értitek. Éjszaka is sokat vagyok.
Na, először mikor hallottam a kopogást, fényes nappal, azt hittem bejött valaki, kapásból körülnéztem mindenhol, ajtók, ablakok zárva vannak-e stb. Sehol, senki. Oké. Utca üres. Szélcsend volt.
Még halkan hallottam ezután, aztán mikor meséltem következőben a többieknek, kiröhögtek.
Szóval mikor következőben megint egyedül voltam, és nagyon hangosan hallottam három kopogást, szépen odaraktam a telefont, amerről hallottam, és nem sajnálva a tárhelyem addig videóztam, míg felvettem telefonra. El is küldtem a munkatársamnak, aki azt mondta, hogy valami "állat" hangjai. Én meg, hogy lol, milyen állat ad ki ilyen hangos kopogó hangot?
Sajna nem mutathatom meg, mert videózza a munkahelyet, úgyhogy ebben rám kell hagyatkoznotok, de ilyen nagy koppanás, csend, koppanás, hosszabb csend még egy koppanás.
Körbejártam, nem volt építkezés, semmi, a környéken és el is engedném, ha nem csak három kopogás lenne. Milyen munkagép, ami csak hármat koppant? Vagy állat? Még kétszer hallottam az utolsó nap, de mikor itt van valaki KUSS VAN. :D Semmi kopogás, semmi ilyen hang.
Ami kicsit aggaszt, hogy elég kemény vagyok, nem fsok, mégis egyik videózás közben olyan érzésem lett, hogy valaki közeledik szemből felém a sötétben, és akkor elhúztam a csíkot onnan. Azóta nem videózok xD
Még egy tippem, hogy a tetőn valaki kopog és szívat. Mikor kinéztem nem volt senki, de még ezzel nyugtatgatom magam, bár ez se annyira örömteli gondolat.
Szóval. Bármilyen paranormális vagy sima normális ötlet?
Nem drogozom, nem vagyok paranoid, szellemekben annyira hiszek, hogy ha láttam volna magassarkúban kopogni itt egyet, akkor vagyok hajlandó elhinni, de nem tagadom, hogy történnek furcsa dolgok.
Nem ezotéria kategória, de több mint tíz évvel ezelőtt, a rokonaim földszinti lakásának ablakán heteken keresztül ugyanúgy 3x kopogtak, vagy kopogott valaki. Már egymást hülyézték le, mert egyik rokonom se akart hinni a másiknak, már lesben álltak végül ők is, de semmit nem láttak az ég világon. Majd már hittek egymásnak , Mivel az egyik rokonom aki addig hitetlen volt, egyedül volt otthon és éppen vele a hitetlennel történt meg hogy a fürdő szobába volt és halotta a kopogást, majd kiment semmit nem látott, ez ment heteken keresztül ők is már mindenre gondoltak, vajon miért kopog valaki vagy valami háromszor ha nincs ott semmi és senki....
Tudod mi lett a vége??!
Kétszer is betörtek utána a lakásba, a tetteseket a mai napig nem kapták el... És kétszer is betörtek.
Feldúltak mindent a betörők.
Hogy most a betörők szórakoztak előtte, vagy a "szellemek" így akarták figyelmeztetni őket az rejtély a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!