Mitől lehetett ez a dolog?
Nalunk bekapcsol, ha elmegy az aram, ez keszulekfuggo. Nagymamameknal is tobbszor volt mar olyan, hogy az ejszaka kozepen arra keltunk, hogy a nappaliban uvolt a tv. Kimentem, nem volt ott senki, tehat magatol kapcsolt be.
Meg nem is olyan reg volt, hogy elment az aram, en kinyomtam a tv fokapcsolojat, de aztan ugyanugy visszakapcsolt valamikor ejjel, en meg kimentem, de nem talaltam a taviranyitot, aztan valami idiota helyen volt, viszont nem tudtam vele kikapcsolni, szoval kinyomtam a fokapcsolojat, de reggelre megint ment. Szerintem csak sz.arakodik a tv es nem az ufok probalnak igy kontaktolni velem..
nemtom de a hangyás képernyő nem hangyás hanem mákostészta
én a samaraval szoktam enni a mákostésztát a tv-ből
ilyen velem is volt, majdnem beszartam... nyaralni voltunk a családommal én a hugommal aludtam egy szobában, a szüleink a folyósó másik oldalán.
esett éppen az eső az erkély ajtó nyitva volt, lehettt hallani ahogy a cseppek koppannnak a padlón. ez olyan 11 körül lehetett, csend volt már... de 1x csak bekapcsolt a tévé és piros alapon sárga betűkkel kiírta a következőt: Üdvözöljük gatyatetőn a Grandhotel szálló 152-es szobájában. én is azt hittem h ráfeküdtem talána távkapcsolóra de nem. az asztalon hagytuk.
egyszerüen bekapcsolt, aztán kb. 20 mp múlva ki is kapcsolt magától.
én a viharnak tulajdonítom, biztosan az eső vagy a szél zavarta meg a rendszert.
Pár éve nekem bekapcsolt a Minimaxra...pont gépeztem a távirányító meg az ágyon volt :D először kicsit beszartam de nem nagyon érdekelt..kikapcsoltam:D
elmondtam tesómnak és azt mondta h olyan már vele is volt
ki tudja mi az...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!