Nagyon furcsa dolog. Mi lehetett?
Tegnap este kint feküdtem az ajtó előtt,kiskutyákkal szórakoztam...
Egyszer egy FRANKÓN HANG NÉLKÜL tehát észre se vennéd ha a hátad mögött lenne, kerek alakú szürkésfekete tárgy elrepült felettem...hang nélkül olyan 100-200 m magasan kb 2m átmérőjű lehetett és 1 kicsit gyorsabban ment mint 1 kis repülőgép...amikor másodszor láttam olyan sebességgel ment amit Földi jármű nem tud elérni...nem tudom kitalálni mi volt...PLS VÁLASZOKAT!!!
Hát mi meg egyszer kertipartin láttunk egy csillagszerű valami,t ami olyan két óra alatt felfelé mozgott lassan, folyamatosan felfelé, tovább nem figyeltük. Nem lehetett a Vénusz( ami ugyebár néha látható a Földről is ) mivel sokakl határozottabb, fényesebb volt.
Amit te leírtál az is érdekes. Lehet, hogy egy meteor volt... vagy egy űrhajó... mondjuk az nem 100-200 méterrel repül a föld felett :)
ja és még annyit, hogy tényleg lehet, hogy valami olyasmi volt...
de .. (és tényleg bocs ha hülyeségeket beszélek) nincs valami utcai lámpa a közelben, vagy neked nincs mozgásérzékelős lámpát, aminek nagy a fénye? Mert velem előfordult már, hogy ha sokáig (vagy aha erős a fény) egy-két mpig néztem a lámpát akkor utána lilás-fehéres villódzásokat láttam...
Nem beszélsz hülyeséget...:)
De ez nem meteor voltam...mert fény meg semmi se és nem lámpába néztem, mert kivehető volt a mozgása
"De ez nem meteot VOLT"
Bocs xD
"olyan sebességgel ment amit Földi jármű nem tud elérni"
Komolyan, hány légi közlekedési járművet ismersz viszonyításként?
Egyébként gondolj a vadászgépre csak, ha már gyorsaságnál tartunk. Huss, úgy elmegy, észre sem veszed, bár hallod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!