Tegnap este kint feküdtem az ajtó előtt,kiskutyákkal szórakoztam...
Egyszer egy FRANKÓN HANG NÉLKÜL tehát észre se vennéd ha a hátad mögött lenne, kerek alakú szürkésfekete tárgy elrepült felettem...hang nélkül olyan 100-200 m magasan kb 2m átmérőjű lehetett és 1 kicsit gyorsabban ment mint 1 kis repülőgép...amikor másodszor láttam olyan sebességgel ment amit Földi jármű nem tud elérni...nem tudom kitalálni mi volt...PLS VÁLASZOKAT!!!
DÉL irányba ment, másodjára Dél-Kelet irányba húzott el nagyon gyorsan de akkor is láttam mert követtem a szemmel a diófa ágáig de onnan elvesztettem pedig néztem volna...:S
2010. nov. 14. 22:01
22/30 anonim válasza:
Nos, akkor ezek szerint viszonylag lassan húzott el melletted, és utána hirtelen gyorsított, majd így el is tűnt. Fényeket nem láttál rajta, vagy valami egyebet? Valaki más esetleg látott valami furcsaságot a környezetedben?
2010. nov. 15. 18:12
23/30 A kérdező kommentje:
este volt...én voltam kint a környezetemben
meg esetleg néhányan de úgy lehetett látni ha az égboltot figyeljük...én néztem mert épp háton feküdtem és akkor láttam
Semmi fény nem volt rajta csak mintha a hátulja ízzott volna vagy nemtudom lehet az fény volt de alig lehetett látni a fényt is...ha az a hátulja volt, mert kerek volt
2010. nov. 16. 14:51
24/30 A kérdező kommentje:
jöhetnek még a válaszok
2010. nov. 17. 14:01
25/30 anonim válasza:
Előző vagyok. Lehetséges, hogy tényleg láttál valami ismeretlen járművet, mert most lehet mindenki hülyének fog nézni, de ez ugye múlthét csütörtökön történt. Na, most én éppen vonattal jöttem haza Sz.helyről és vmi sötét gömbszerüsége láttam hirtelen az égre felrepülni, vhol a távolban (pontosan nem tudom megmondani milyen messze volt) :S Azt gondoltam, h csak egy léggömb, vagy sárkányrepülő.. De ha te is láttad akkor, ezek szerint vmi tényleg átrepült felettünk. Úgy 10 mp-ig láthattam, még utána is fordultam, de akkor egy felhőben eltűnt. Na, jó lehet tényleg csak egy repülő volt, vagy nem tudom mi, de elég fura volt, mert még ilyet nem láttam. :/
2010. nov. 17. 14:37
26/30 anonim válasza:
Amúgy azért kérdeztem, hogy láttál e alatta, v körülötte vmi fényszerűséget, mert jó pár évvel ezelőtt, estefelé jöttem haza busszal, és akkor akik mind a buszon ültünk láttunk vmit felszállni egy réten, és annak az alján rózsaszín fény volt látható. Nagyon megijedtünk, de ugye hát miért is ne, utána sokan, akikkel együtt jöttünk megmagyarázták, hogy az csak vmi kísérlet volt. Már félek felnézni az égre is.
2010. nov. 17. 14:41
27/30 A kérdező kommentje:
nem láttam
2010. nov. 18. 13:54
28/30 A kérdező kommentje:
de este láttad? mert ha nem, akkor...este is itt voltak még
2010. nov. 18. 13:58
29/30 anonim válasza:
Este 8 körül láttam. Már kezdek parázni, de azért örülök, hogy még van valaki, aki láthatott valami érdekes dolgot akkor az égen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!