Mi lehetett ez? Elég furcsa volt.
Nem tudom, mi lehetett,de van egy könyvem, amiben megtörtént furcsa eseményekről írnak.Nos, ebben van egy, a tiédhez hasonló tapasztalat:
Egy férfi bement nézelődni egy régiségboltba és megtetszett neki egy érme az asztalon, amin volt ugyan egy karcolás, de így is szívesen megvásárolta volna. Csakhogy a tulajdonos azt mondta, az érme nem eladó, csupán dísznek tette ki, ragaszkodik hozzá.A férfi csalódottan távozott az üzletből.Már elég messzire elhaladt a bolttól, mikor érezte hirtelen, hogy valami hozzácsapódott a lábához.Lenézett és nagy meglepetésére ott hevert az úton a lába mellett az az érme, amit a boltban megcsodált.Biztos, hogy ugyanaz az érme volt, hiszen ott volt rajta az ismerős karcolás.Végül is sosem derült fény arra, ez hogyan történhetett meg.
Talán a Te tapasztalatod is hasonló lehetett.De sajnos én sem tudom megtippelni, ilyesmi hogyan történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!