Ért itt valaki a démon témához?
Figyelt kérdés
Szkeptikusokat nem kérek, olyan írjon aki hisz a létezésükben... segítség kéne. Több infót privátban tudok adni. Kérlek segítsetek!2021. márc. 1. 09:41
71/78 anonim válasza:
70, 97 évesen nyomod a gyakorit? xD
72/78 A kérdező kommentje:
nem mentem pszichiártiára mert NINCS MENTÁLIS BAJOM csak unom már hoogy mindenki idiótának és bolondnak néz és nincs más segítség csak hogy egész ééletemben feküdjek pszichiárián szóval köszi mindenkinek a SEMMIT és beszólni nem kell mert ezzel tesztek még jobban tönkre. DE NINCS BAJOM MENTÁLISAN
2021. ápr. 16. 12:00
73/78 anonim válasza:
72, honnan tudod h nincs bajod, ha ki sem vizsgálattad magad?
74/78 A kérdező kommentje:
Mert voltam papoknál és ők is látták csak 18 év alatt nem űznek ördögöt szülők nélkül de ha az én anyámék megtudják az egyenes út a pszichiátriára.
2021. ápr. 16. 12:13
75/78 anonim válasza:
Amúgy ha valaki esetleg skizofrén, még nem jelenti azt, hogy élete végéig pszichiátrián lesz. Kap gyógyszereket, enyhülnek a tünetek, és élheti életét.
76/78 A kérdező kommentje:
Akkor sem akarom mert nem vagyok az !
2021. ápr. 16. 12:58
77/78 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Engem több alkalommal zaklattak démonok, fizikailag is, és sikerült elűznöm őket. Négy éve nem volt zaklatásban részem.
Ha még mindig bajban vagy, írd meg a következőket:
1. milyen előzménye volt nálad a démoni tevékenységnek (pl. szellemet idéztél, vagy más, okkult tevékenységet folytattál),
2. mik a tüneteid,
3. hogyan próbáltál harcolni a démoni tevékenység ellen,
4. hívő vagy-e, ha igen, milyen szinten.
Írtad, hogy még kiskorú vagy, és objektív okok miatt nem szeretnéd, ha a szüleid is jelen lennének az ördögűzésen, melyet egyház által meghatalmazott pap végezne. Lehet, hogy egyedül is el tudod űzni a démont, de előtte írd meg a részleteket, mert egyelőre semmilyen támpontom sincs.
Üdv!
78/78 kretens válasza:
Azt kell megérteni hogy ha az ember valami furcsát érzékel vagy valami nem e világi entitás jelenlétét érzi hogy nem kell tudomást venni róla.Ha tapasztalunk ilyen jelenséget attól még nem lesz több a fizetésünk nem leszünk fiatalabbak de ha nekiállunk félni azzal csak saját magunkat tesszük tönkre idegileg.Még levente koromban azt mondta egy tiszt hogy halott ember lelkétől nem kell félni mert fizikailag nem tud bántani viszont egy élő ember jól orrba tud vágni.Egyébként az is érdekes hogy ahogyan fejlődik a tudomány úgy vele párhuzamosan ezek a nem e világi entitások is egyre jobban háttérbe szorulnak.Gondoljunk csak a Cern-ben folyó kisérletekre vagy a mesterséges inteligenciára szóval idővel az emberi tudomány túlhaladja őket és nevetség tárgyává válnak.Eljön hamarosan az az idő hogy nem mi hanem ők fognak tőlünk félni és örökre eltakarodnak a mi valóságunkból a szellemek démonok meg minden más gusztustalan entitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!