Milyen természetfeletti lények léteznek? Egyáltalán léteznek ilyen lények?
Bizonyiték úgymond nincs
De végülis kitudja
Én úgy gondolom vámpírok meg hasonló nem de szellemek létezhetnek
Szerintem mi "átlagos", természetes élőlények vagyunk, akiknek nincsenek különleges képességeik.
Én azokat a lényeket nevezném természetfelettieknek, akik kepesek egy olyan dologra, amire mi nem. Például van valamilyen különleges képességük.
Egyszerűbben fogalmazva azok lehetnek a természetfeletti élőlények, akiknek van, aki hisz a létezésében és van, aki nem. :D
Fent felsoroltam néhány példát, hogy milyen lényekre gondolok.
Arra lennék kíváncsi, hogy közülük, vagy rajtuk kívül létezik-e valamilyen hasonló teremtmény.
Én egyáltalán nem vagyok jártas ebben a témában, pont ezért tettem fel ezt a kérdést.
Léteznek, sajnos tapasztaltam/tapasztaltuk...
100%
bár ne kellett volna!
Minden amit tudni lehet biztosan, évszázadokkal korábban megírták már, rendszerezve, érthetően. Az ehhez képesti újdonságok a fantázia termékei.
"A mennyei hierarchia az angyalokat három csoportba rendezi, majd e három csoportot további három rendre bontja, tehát összesen kilenc angyali rendről ír.
I. hierarchia
1. szeráfok
2. kerubok
3. trónusok
II. hierarchia
4. uralmak
5. erősségek
6. hatalmasságok
III. hierarchia:
7. fejedelemségek
8. arkangyalok
9. angyalok"
Részletesen: Dionüsziosz Areopagitész: A mennyei hierarchiáról IN: Az isteni és az emberi természetről. Görög egyházatyák II. Atlantisz Könyvkiadó, Budapest, 1994, ISBN 963-7978-55-0, 213–259. o.
természet feletti azt takarja hogy nem szokványos,nem természetes
és ti nem éltétek át,de azért másokat nem kéne lepontozni,én is "láttam " szellemet
de tudom most jönnek azok akik senkinek nem hisznek meg ittam,drogoztam,skizofrén vagyok és jön a lepontozás
de én éltem át,én tudom hogy igaz éslesz...m mit gondolnak mások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!