Ért itt valaki a démon témához?
Figyelt kérdés
Szkeptikusokat nem kérek, olyan írjon aki hisz a létezésükben... segítség kéne. Több infót privátban tudok adni. Kérlek segítsetek!2021. márc. 1. 09:41
61/78 A kérdező kommentje:
60/ Igyekszem mindenkinek válaszolni de lelkileg rohadt nehéz ezeket leirni folyamatosan vagy 10x hogy aztan megkapjam a pszichológus dumat tisztelet a kivetelnek
2021. márc. 6. 18:02
62/78 anonim válasza:
60, és az nem videojáték, hogy valaki szét választja a Vörös tengert ennyi erővel?
Oké, azt írod 99%. De mi van az 1%-kal?
Azonban én is kíváncsi lennék milyen dolgokat produkál, amit démoni megszállásnak nevez.
63/78 A kérdező kommentje:
Akit bővebben érdekel elmondom privátban
2021. márc. 6. 21:44
65/78 A kérdező kommentje:
Nem fogom itt leirni hogy az összes szkeptikus lássa es veszekedes legyen még nagyobb. Akit nagyon érdekel, vegye a fáradtságot és írjon rám ha meg valaki ennyire lusta arra nem tudok mit mondani. Néhány embernek már leirtam.
2021. márc. 7. 15:57
67/78 anonim válasza:
Egyébként lehet tudni, hogy mi történt a kérdezővel? Mert nem válaszol az üzenetemre, pedig eddig mindig válaszolt.
68/78 anonim válasza:
Lehetséges, hogy már a pszichiátrián van szegény.
70/78 kretens válasza:
Én megértem eddig 97-évet.Megjártam húsz évesen a háború poklát.Túl vagyok már pár ideológiai "izmuson"és most jelenleg egy demokráciának nevezett korban fogok elhunyni.Bárcsak engem környékezne meg egy démon mert ugyan is abban az esetben vastagon kiröhögném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!