Ki ért egyet azzal hogy a démonok nem egészen gonosz lények akik még egymás iránt sem éreznek szeretetet sem a gyerekeik iránt? És ki mondja az ellenkezőjét hogy még újszülötteket is megesznek élve?
Hm. Vega vagyok és nem eszek embert sem ember gyereket. Az energiát szívom el és ráveszem hogy a kedvencemet állítsák elő. Ha innen nézzük az emberek hangolható reaktorok amik korlátlan mennyiségű táplálékot jelentenek. Minden gondolat irányításra szolgál az események között és az események okozta különféle érzések, az étlap. :)
Üdv. Egy démon
(Természetesen viccnek szántam)
hát azért leírom a tapasztalataimat s vagy elhiszolitek v sem.
Spiritualis Sátánizmusba kezdtem. Akik úgymond rávezettek azt írták h csupa jósagosak stb. De feltétel az h gyűlöld a zsifókat s h csinalj rituálékat ellenük. Én sok negatív dolgon memtem keresztul.
útáltam h gyulolnom kell a zsidokat stb. levettem a beavatásomat. utanna neztem h Salamon aki leírt mindent a démonokról- azaz a démonlexikon stb. mind ő írta stb. Salamon zsidó volt. Dávid az apja aki szintugy zsido volt. erdekes h utalni s ellene kell lenni a zsidóknak mikozben pont h zsidok allitottak h a demonok jok....sok mindennek utanna neztem s naci kamu az egesz spiritualis satanizmus.
akikkel beszelgettem:
Agares a krokodilja is megjelent.
Beleth a macskája is megjelent.
azt erositettek meg h ok nem gyulolkoznek s nem rasszistak. meg a ciganysagot is megemlitettek s Beleth kifejezetten kedveli oket.
Belial azt mondta h ő az első démonfaj legutolsó tagja s nem azt állitja amit sok satanista h a bukottak kozott o volt a legelső stb.
Bifron megsértodott h szörnynek állitják be.
tehát amit a sátánisták állitanak az sem igaz.
nem gonoszok.
én annak a híve vagyok, hogy minden tiszta a maga helyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!