Bolond vagyok ha kényszer gondolataim vannak és rossz a lelkiállapitom vagy lehet hogy valami vagy valaki rám szállt?
Nos, itt én is azt látom amit #3, mivel azt írtad unalmas az életed, hogy nincs életcélod. Mit csinálsz mostanában? Úgy értem, én akkor voltam így, mikor ott hagytam a sulit és munkát kerestem, de elég sokáig nem találtam és ez alatt az igen csak hosszú időszak alatt én is elég semmilyen kedvű voltam, mert egész nap csak otthon döglöttem (azt leszámítva, mikor a kutyával sétáltam [megjegyzem a kutyámnak ez lehetett a kedvenc időszaka, mert rengeteget sétáltunk vele, mivel nem volt jobb dolgom]). Ez eleinte jó volt, de hosszú távon már nyomasztóvá és unalmassá vált. Aztán végre találtam munkát és megint beindult az életem és sokkal jobb lett a kedvem. Úgy is mondhatnám: vissza jött az életkedvem.
Szóval, neked is azt tanácsolom: keress magadnak valami életcélt, hogy ne legyen üres, unalmas, avagy egysíkú az életed és meglátod sokkal jobban leszel.
Ugyanebben voltam.
nincs semmiféle gonosz ebben!
depressziós vagy, és ez a kényszer gondolatok (negativ gondolatok) rádtörnek egyre jobban valószinű hogy vannak (szerintem) kényszercselekvéseid is.
Ez egy ördögi kör mert MAGAD GERJESZTED.
Kialakulása: Trauma, depressziós élet
Megoldás: Keress életcélt, csináld azt ami igazán felvidit: bármi legyen az! kösd le a figyelmedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!