Sokat kényszer hazudok, sztorikat találok ki. mit lehetne tennem ez ellen?
aza gond rengeteget kényszer hazudok pl: mariska mondott nekem valamit amit ne mondjak el pistának de ha nem mondom el pistának akkor évi szívja meg ezért át szinezem a sztorit hogy senkinek se legyen rossz. mondjuk elég szar példa volt de legtöbbször kiemelném hogy hasonlo a sztorim...
Rengetegszer van hogy füllentek a saját érdekemben...Ha hazudok rendes mesét építek köré....Már ott tartok hogy azt se tudom hogy kinek mit mondtam és hogyan.. abba akarom hagyni elegem van ...
Kérlek normális válaszokat,hanem tudtok segíteni akkor inkább hagyjuk töröljék a kérdésem.
19/L
És ez most igaz, vagy most is hazudsz?
Amúgy pszichológus, ha nem tudod megállni, hogy ne hazudj.
Én olyankor szoktam hazudni ha nem akarom valakinek a társaságát.
Például ha egy idegen, főleg azonos nemű tolakodva megkérdezi hol dolgozok. Ha megmondanám az igazat akkor arra rá is jönne és további kérdésekkel faggatna. De ha hazudok egy akár hihető valamit, de egyben azt is sejti hogy nem lehet igaz, akkor érzi hogy úgyis lóvá teszem ezért felszívódik.
Az ellenkezője is igaz, ha mondjuk akarom egy hölgy társaságát mert nagyon szimpatikus, akkor mindig a valóságot mondom.
Keverik a szart, te pedig tovább kevered 😃
Valószínűleg az se igaz, amit már te hallasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!