Az ördög bántana ha én valami "gonosz" dolgot tennék vele vagy jutalmazna inkább mert gonosz vagyok?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha kiszúrok vele az gonoszság, például beleszúrok a s-ggébe egy jókora tüzes vasvillát. Mit tenne akkor velem, jutalmazna vagy megölne?2020. aug. 31. 22:35
1/14 anonim válasza:
XD Hihetetlen ez az este ezen az oldalon, többet röhögök, mint a Mónika Show-n, vagy a Való világon. Dugd fel az ördög p*csájába a kerti vasvillát és szerintem egyből fog állni a szigonyos farka, ezt fogod elérni XD. Áh, kikészültem, néha ledöbbenek, hogy milyen emberek vannak idefent...
3/14 A kérdező kommentje:
Akkora vasvillám nincs, csak 2,01 grammos. Mindjárt hozom is csak előtte felhevítem.
2020. aug. 31. 22:50
4/14 anonim válasza:
XD Beszarok, hogy nem érted, mire gondol a kettes. Már ezért megérte feljönnöm estére, egyből kivirultam, mint a kora őszi szellő a nyár utolsó napján.
5/14 A kérdező kommentje:
Ne vicceskedj, mert te horgas végűt kapsz.
2020. aug. 31. 22:55
6/14 anonim válasza:
Megfogadom a tanácsod, mostantól kétszer is hátra nézek :P
8/14 anonim válasza:
Úgy látom rossz a kategória.
Ez Humorba való, szóval "komoly" választ nem adok erre.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem humorba szántam, komolyan érdekel mit tenne az ördög ha mebüntetném csak úgy gonoszságból. Arról nem tehetek, hogy te okoskodó széttrollkodod...
2020. aug. 31. 23:42
10/14 anonim válasza:
Pont nem én trollkodtam szét, de oké, ha te mondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!