A démonok/szellemek szoktak áramingadozást, műholdas jelzavart okozni?
Figyelt kérdés
Mert az egész faluban sokszor elmegy az áram,megszólalnak a riasztók,a telefon feltöltő gép és bankártyás rendszer is sokszor lefagy .2019. okt. 21. 15:04
2/10 anonim válasza:
nemnagyon lehetséges, a démonok és a szellemek egy a miénktől eltérő dimenziósíkon mozognak. Ritkán gyakorolnak hatást a miénkre
3/10 anonim válasza:
Szolgáltatói védjegyeket soroltál fel.
5/10 anonim válasza:
Mivel se szellem se démon nem létezik ezért elég lehetetlen a dolog. Valami biztosíték hiba lehet vagy hasonló. Nálunk is valamelyik nap valami részeg szétvert egy ilyen elektromos dobozt az egyik villanyoszlopnál és a fél faluban nem volt áram
6/10 anonim válasza:
nem, már jobbak a vezetékek, bár régen a tv+ mosógép 1 panelba lecsapta a biztosítékot, bár azóta gépen Tv-z nek a démonok :o
7/10 anonim válasza:
Nem. Ez sokkal inkább az ufókra igaz.
8/10 anonim válasza:
Nyáron bedugtam az új kávéfőzőmet a konnektorba és hallottam, hogy nagyon szikrázik. Erósen lenyomtam erre mégjobban. Nagyon megijettem, erre kiderült hogy csak egy poloska lakott az elosztóban. Ugyanígy okozhatnak áramingadozást más lények is, ha nem rendeltetésszerűen használják a lakást.
9/10 anonim válasza:
Tudnak meglepeteseket okozni igen. De azt nem csak ugy szoktak :D
10/10 BlackSword válasza:
Mert 60-70 éves kábeleken szolgáltatnam... na a hálózat többi része se fiatalabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!