Szünetmentes táp megoldaná az áramingadozást?
A probléma a következő: A számítógépemhez egy 5.1-es házi mozi rendszert használok, és nagyon érzékeny. Mióta új helyre költöztem, ha bármilyen elektronikus eszközt ki/be kapcsolok a lakásban (akár villanyt is), akkor bedörren, és, hogy őszinte legyek, kicsit aggaszt engem, hogy a végén valami problémája lesz emiatt. Aggaszt az is, hogy másfél év alatt a routerem és a monitorom tönkrement, ami lehet, hogy teljesen más miatt történt, de benne van a pakliban, hogy emiatt.
Egyik ismerősöm javasolta, hogy egy szünetmentes táppal lehet, hogy megoldódna a probléma. Ki is néztem ezt a készüléket: Ezzel ugyebár az egész gépemet rá tudnám rakni:
Ha esetleg valaki járatos a témában, akkor nagyon megköszönném, ha meg tudná mondani, hogy egy ilyen ketyere megoldaná-e a dolgot, tehát tudna-e a hangfalaknak folyamatos, ingadozásmentes áramot biztosítani?
Én ezt venném, és max rákötsz egy t dugót, és meg van oldva. Olcsóbb, és az fsp is az elsők között van mindenbe.
Nekem egy Mustek Power Must 400 Offline-om van.
A dobozán írja hogy Surge-noise protection,szóval ez véd a feszültség ingadozás ellen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!