Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hangokat hallok éjjelente...

Hangokat hallok éjjelente mindig ugyanabban az időpontban?!

Figyelt kérdés

elég későn szoktam lefeküdni, van úgy hogy még hajnali 5-kor is fent vagyok még. Minden egyes alkalommal 4 óra után hallom a hangokat. Olyan mintha a másik szobában járkálnának, meg nem is tudom olyan fura hangok vannak. Egyedül élek, nem fentről-lentről, nem oldal szomszédtól jön a hang. Mi lehet ez, szellem? Veletek is történt már ilyen?

Tesóm azt mondta, hogy biztos csak a parketta hangját hallom, ahogy a hő hatására pattog vagy mi..na de az még sem lehet, hogy mindig ugyanabban az időpontban..

2021. jan. 27. 04:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó viszony volt köztünk, jobb mint a saját szüleimmel.. már évek teltek el, de a mai napig nem sikerült elengednem
2021. jan. 27. 19:05
 12/15 A kérdező kommentje:
az oldal szomszéd lehetőségét totálisan kizárom, lehetetlen. az alattam lakót néha szoktam hallani, hogy horkol, tüsszent meg ilyenek, de azt is simán hallani, hogy alulról jön a hang. Meglehet különböztetni szerintem, hogy most alulról, felülről jön a hang..de ez a hang a másik szobából jön
2021. jan. 27. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Olyankor miért nem nézed meg, hogy mi van a másik szobában?
2021. jan. 27. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, miért nem?
2021. jan. 29. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi történt azóta?
2021. jan. 31. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!