Mit jelenthet az, hogy hónapok óta ugyanazt álmodom és mindig ugyanabban az időpontban felébredek?
nekem régen voltak ilyenek, csak saját magammal.
pl. apával megyünk az utcán a fql mellet, elnézek jobbra, aztán balra, és nincs ott apa. újra jobbra, aztán balra, és nincs ott a fal. jobbra, balra, egy gépfegyveres terrorista mondja, hogy gyere, vqgy megöllek!
Velemegyek, apa egy székhez kötözve,ahogy én is. (itt valami kimaradt, mert így nem passzol). Repülök mint egy madár, és egyszercsak leesek. kész. felébredek, és apa pánikolva mondja, hogy 5 perc múlva kezdődik az órád.
Szerencsémre, ha az álmomban eszembe jut, hogy álmodom, akkor fel tudok szándékosan kelni.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én néha qz álmaim a szemem magasságában zajlanak, néha pedig kívülről látom magam.
ui. nem ez az álom volt a legrosszabb.
Ha minden igaz, akkor ha álmodban valakit látsz meghalni, hosszú életed lesz... De ez csak álom!
Az is lehet, hogy azért álmodod hónapok óta ezt, mert elalvás előtt erre gondolsz?!
Ez jó kérdés
Én úgy hallottam hogy az ilyen álmok hosszú életet jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!