Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hangokat hallok éjjelente...

Hangokat hallok éjjelente mindig ugyanabban az időpontban?!

Figyelt kérdés

elég későn szoktam lefeküdni, van úgy hogy még hajnali 5-kor is fent vagyok még. Minden egyes alkalommal 4 óra után hallom a hangokat. Olyan mintha a másik szobában járkálnának, meg nem is tudom olyan fura hangok vannak. Egyedül élek, nem fentről-lentről, nem oldal szomszédtól jön a hang. Mi lehet ez, szellem? Veletek is történt már ilyen?

Tesóm azt mondta, hogy biztos csak a parketta hangját hallom, ahogy a hő hatására pattog vagy mi..na de az még sem lehet, hogy mindig ugyanabban az időpontban..

2021. jan. 27. 04:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem a félelmed hangja voltam így 2-évvel ezelőtt mikor feleségem meghalt .

És én meg ott maradtam, egyedül és most mi lesz velem .

Úgy estem,túl rajta meg győztem magam hogy így kell tovább élnem 47/F.

2021. jan. 27. 05:51
 2/15 anonim válasza:
83%

Olyannyira stimm sztori, hogy kb. egy pillanatra elgondolkoztam nem én tettem e ki a kérdést...

Ha gondolod dobj egy privit, inkább leírnám ott.

2021. jan. 27. 06:06
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem álmodod vagy valahonnan átszűrődik a hang. Ha kizárod mindkettőt biztosan, akkor érdemes lenne szakember (pszichiáter) segítségét kérni.
2021. jan. 27. 06:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs közeli fal szomszédod, panel lakás, akkor lehet szellem vagy valami entitás. Halt meg az elmúlt 1-2 évben rokon, barát, közeli ismerős? Foglalkozol-e ezoterikus dolgokkal? Előtted ki lakott a házban vagy a telken? Sokszor nem a házhoz ragaszkodnak, mert mondjuk új építésű a ház, de simán ragaszkodhat a telekhez, helyhez.
2021. jan. 27. 09:19
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Ez nagyon olyan mintha halucinálnál.. Az pedig pszichiátriai eset.
2021. jan. 27. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is. Sajnos a hajléktalanok ilyenkor ilyenkor még kaparásznak.
2021. jan. 27. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha a #4-es félék nem magyaráznának be a kérdezőnek ilyen dolgokat. Komoly szellemi problémája (ne értse senki negatív kontextusban)lehet, ami minél előbb kezelést igényel, hogy egészséges emberré váljon ismét. Keress szakembert, kérdező és ne hallgass a fennt említett válaszadókra!
2021. jan. 27. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Semmi sem zárja ki, hogy létezik túlvilág, vagy itt ragadt lelkek, energiák. Aki azért nem hisz benne, mert nem látott még ilyet, annak üzenem, hogy én sem láttam az ő pics.ájukat, mégsem zárom ki, hogy nincs. Lényeg, hogy ne félj, mert egyáltalán nem biztos, hogy ártani akar. Sőt, több, mint valószínű, hogy nem.
2021. jan. 27. 11:23
 9/15 A kérdező kommentje:
nagymamám halt meg ebben a lakásban annó. nem, nem szorulok pszichiáter segítségére.. Amikor nem otthon alszok, máshol sose hallottam még hangokat, járkálásokat, csak ebben a lakásban..
2021. jan. 27. 11:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha nem találtál fizikai okokat a hangokra, és nem másik lakásból jön, akkor lehet a mama van ott. Milyen volt vele a kapcsolatod?
2021. jan. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!