Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látsz olyan dolgokat amiket...

Látsz olyan dolgokat amiket mások nem?

Figyelt kérdés
Szerzett vagy veled született képesség? Hogyan kezdődött?
2021. jan. 18. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Piásan van hogy látok dolgokat, amik nincsenek ott.
2021. jan. 18. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Aha, ha meditációs gyakorlatokat végzek lehunyt szemmel kirajzolódik a környezet negatívja...

Lehet csak a memóriának köszönhető, hogy kb mi merre és hogy, meg a kezedet csak érzed merre jár. + kb tudhatod hány centit lépsz.

Szóval igen, mások leszrják az ilyet...(és amúgy jogosan) de nem tartom valószínűnek a "természetfelettiségét". Úgy mondanám, hogy akkor kiélesednek az érzékszervek.

Pl ha behunyod a szemed néhány pillanatig láthatod a környezetet. na kb olyan.

Ez tanult, gyakorolt. vívásnál és ököl "harcnál" bekötött szemmel játszottunk, középen egy ember a többiek meg Először lassan majd egyre gyorsabban érintette meg. érintette s nem ütötte. A reagálásról "térérzékelés", a "támadó szándék megneszeléséről" szólt asszem. De kis tízen éves vakarcsként ki ne próbálná ki, a Zatoichi után? főleg ha lehetősége is van rá...

2021. jan. 18. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod mások mit látnak?
2021. jan. 18. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, körülöttem néha, ha én nem is, van, hogy mások is észlelni szokták őket. Nem tudom, hogy körülöttem vannak valamiért, vagy a közelemben mások is észlelni tudják őket, amik amúgy is ott vannak nélkülem...
2021. jan. 18. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

-5. válaszoló

Kérdező te látsz olyan dolgokat amiket mások nem?

2021. jan. 18. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Még nem volt szerencsém ilyet megtapasztalni,pedig kíváncsi lennék rá nagyon.Olyan viszont van hogy nem látok olyan dolgot,amit mások viszont igen,pénzt. :)
2021. jan. 18. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
4 én rákérdeztem, és megdumáltuk, hogy ki mit tapaszalt.
2021. jan. 18. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
A gondolataimat...elkezdtem gondolkodni...a szívemet sem látják, de a bordámat még én sem nyitottam fel....
2021. jan. 18. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Magas iq mellé egy extrán mechanikus agy, mindent látok, mindent reflexből elemzek. Néha azzal viccelődtek mikor kicsi voltam, hogy én pszichológusként születtem.

Utána kamasz korom végén elkezdtem érzékelni az emergiákat, bele tudtam nézni mások elméjébe, átlátni a teljes személyiségük energiáját, és azon belül akármiben tudtam kutakodni, éreztem magamban.

Ez elmúlt a spirutuális fejlődésem érdekébe, de jó muri volt. Sok embernek segítettem akkoriban.

2021. jan. 19. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
32%

Igen.

Látom magam előtt a gépem monitorát, azt, amit te sohasem láttál é és nem is fogod látni.

2021. jan. 26. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!