Látsz olyan dolgokat amiket mások nem?
Aha, ha meditációs gyakorlatokat végzek lehunyt szemmel kirajzolódik a környezet negatívja...
Lehet csak a memóriának köszönhető, hogy kb mi merre és hogy, meg a kezedet csak érzed merre jár. + kb tudhatod hány centit lépsz.
Szóval igen, mások leszrják az ilyet...(és amúgy jogosan) de nem tartom valószínűnek a "természetfelettiségét". Úgy mondanám, hogy akkor kiélesednek az érzékszervek.
Pl ha behunyod a szemed néhány pillanatig láthatod a környezetet. na kb olyan.
Ez tanult, gyakorolt. vívásnál és ököl "harcnál" bekötött szemmel játszottunk, középen egy ember a többiek meg Először lassan majd egyre gyorsabban érintette meg. érintette s nem ütötte. A reagálásról "térérzékelés", a "támadó szándék megneszeléséről" szólt asszem. De kis tízen éves vakarcsként ki ne próbálná ki, a Zatoichi után? főleg ha lehetősége is van rá...
-5. válaszoló
Kérdező te látsz olyan dolgokat amiket mások nem?
Magas iq mellé egy extrán mechanikus agy, mindent látok, mindent reflexből elemzek. Néha azzal viccelődtek mikor kicsi voltam, hogy én pszichológusként születtem.
Utána kamasz korom végén elkezdtem érzékelni az emergiákat, bele tudtam nézni mások elméjébe, átlátni a teljes személyiségük energiáját, és azon belül akármiben tudtam kutakodni, éreztem magamban.
Ez elmúlt a spirutuális fejlődésem érdekébe, de jó muri volt. Sok embernek segítettem akkoriban.
Igen.
Látom magam előtt a gépem monitorát, azt, amit te sohasem láttál é és nem is fogod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!