Éltetek már át természetfeletti dolgokat?
@1:
Igen, én is egyetértek, magam is tapasztaltam.
Egy mélyebb szippantás akár Jézust is elérhető közelségbe hozza.
11:21
Soha nem drogoztam, és nem is fogok.
@3:
Nem is mondtam semmi ilyet, én a saját tapasztalataimat írtam le. :-)
3-4 éves lehettem. A szüleimmel sétáltunk egy parkban. Egyszer mikor felpillantottam az égre azon egy régi városnak a látképét fedeztem fel. Aranyszínű tornyokat és tetőket láttam, az épületek alsóbb részét nem, mert a várost várfal vette körül. A szüleimnek is mutattam, de ők nem láttak semmit, hiába magyarázzam nekik görcsösen, hogy mit látok, csak nevettek, és ez nagyon bosszantott.
Szintén kb. ennyi idősen néha láttam a lakásunkban egy középkorú férfit, aki mindig eszelősen vigyorgott rám. Nagyon féltem tőle, de őt is csak én láttam.
Ezek a látomások 5 éves korom környékén szűntek meg.
Hát nem tudom... ma hajnalban olyan orgazmusom volt, hogy csillagokat láttam. Az elég természetfeletti? :)
Egyébként rengetegszer előfordul, hogy eszembe villan valami, és 1-2mp múlva megtörténik. Pl be fog lépni valaki az ajtón, vagy meg fog csörrenni a telefon. Már meg sem lepődök rajta, de jó lenne, ha kicsit előbb "kongana" ez a harang :)
Köszönöm az eddigi szavazatokat.
Az elsőre szavazók történeteit.
És akik az 5. szavazati lehetőséget nyomták, azoknak jelezném, hogy igen, engem nem zavar. de ha kérhetem a +feszkó tolást, egymás hergelését, hanyagoljuk. Amíg poénra lehet venni simán, mehet.
még egyzer köszönöm és várom a továbbiakat is. :)
Sok mindent. Beszéltem már őrangyallal, csatlakoztam már magasabb dimenziókhoz, méghozzá nagyon sokszínűen, estem már azért emberfeletti nyugalomban, mert egy másik ember meditált.
Igazából a magasabb rezgésekre kapcsolódás lefedi az élményeim több mint 99%át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!