Furcsa hangot hallok már sok ideje.. mi lehet az?
Minden éjszaka hallok kopogó féle mardosó hangokat egyetlen egy pontból a plafon sarkából.. nem mondhatnám annak hogy ez a padlásról jön mert egyáltalán nem úgy hangzik(kertes házunk van) ... Nem állat az 100% és nem a gerenda a meleg és a hideg hatása miatt :/ ritmusra kopog és mp-re pontosan hagyja abba, kezdi el. Kezdek félni ettől.. tudom mikor fejezi be és mikor kezdi
Valaki tud valamit mondani?._.
Ui: minden nap este 11 után kezdődik kb hajnal 1-2-ig
8.
Én is mindig először a racionális választ kutatom.
Egyszer a tükröm (mögül?) kopogott valami mindig ugyan akkor ugyanúgy, ahogy leírtam, kettőt kopogott a szünetet sosem számoltam meg mert egy időután, hogy semmit nem találtam figyelmen kívül hagytam meg úgy csináltam, mintha csak én képzelném, nincs ott semmi, de akkora kéznyomok lettek rajta! Nállunk nincs férfi a háznál, senkinek nincs ekkora keze, ezt már megmutattam az otthoniaknak, erre azt hitték, hogy én csináltam a kezem elmaszatolásával. Már már kezdtem azt hinni, hogy skizofrén vagyok. Egyik este kopp-kopp, felkapcsoltam a lámpát!, visszakopogtam a tükrön, és azonnal visszakopogott, már a második koppintásomra egyszerre koppantott velem. Életemben nem ugrottam akkorát! XD Mint a macskák az uborkától! A szoba egyik végéből a másik oldalon lévő ágyamra olyan hirtelen és gyorsan szószerint ijedtemben hátrafelé ráugrottam gugoló pózba! XD
Ez most vicces, de akkor úgy beszartam! Sót borítottam az ágyamköré, az ajtóm elé, felültem az ágyra a só a kezemben persze, ha baj lenne. És csak szépen kértem, hogy távozzon mert nagyon félek és én ezt mán többet nem bírom. Hetek óta nem alszom rendesen, menj el, mert elmegyógyintézetben fogok kikötni.”
Azt hittem megértette, kislámpával aludtam azért. Hát még hangosabb dörömbölés, dobálás, ütés hangokat hallatott a szoba minden részéből összevissza... Másnap bespricceltem sós vízzel, rajzoltam egy hórusz szemét a tükörre és imádkoztam, ezzuttal határozottan, hangosan és akaratosan elzavartam.
Még a tegnapitól is hangosabb, furább és ijesztőbb zajok voltak.
De érdekesen egy idő után még aznap hajnalban elmultak. De most nem féltem, nagyon mérges voltam.
Azután többet nem volt.
De előszőr tényleg a raciónális dolgokkal próbálkozz.
Köszönöm a válaszokat
Próbálom tényleg minden erőmmel elterelni a figyelmem erről.. majd csak elmúlik
Csak mikor ezt kiírtam már egy olyan pontot voltam hogy nekem segítség kell
23.Örülök neked,hogy az érdekeid fontosak.
Próbáld azt be állitani,ha valakivel nem törődsz az sem tartja érdemesnek,hogy törődjön veled.De itt nem a szellemeskedésre gondolok,csak a gyakorlati életre.
Pld.Ha valami negatív dolog foglalkoztat nem kell az étel,de ha kizárod a negatív gondolatot midjárt étvágyad van.
Amikor az ember valami gyanúsat hall,ha meg nem igaz is 2 hét múlva halja,ez emberi adottság.
Akár a kocsivezetés egy idő után már reflexből nyomod a feket,gázat stb.az autó magára megy miközben gondolsz egyébre,és megis aktívan vezetsz.
Nálunk is ez van
Én is félek mert rendesen kopog
Szia Wonny
Az van hogy este mikor lekapcsolom a tv-t érdekes kopogások vannak ,mintha leesne egy kavics ,de ezek folyamatosan
Nem hiszem hogy olyanoknak van helye a kérdésnél akik nem hisznek az ilyenekben,ha nem volt benne részed úgy sem hiszed el
Nem is értem minek irtal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!