Furcsa hangot hallok már sok ideje.. mi lehet az?
Minden éjszaka hallok kopogó féle mardosó hangokat egyetlen egy pontból a plafon sarkából.. nem mondhatnám annak hogy ez a padlásról jön mert egyáltalán nem úgy hangzik(kertes házunk van) ... Nem állat az 100% és nem a gerenda a meleg és a hideg hatása miatt :/ ritmusra kopog és mp-re pontosan hagyja abba, kezdi el. Kezdek félni ettől.. tudom mikor fejezi be és mikor kezdi
Valaki tud valamit mondani?._.
Ui: minden nap este 11 után kezdődik kb hajnal 1-2-ig
Kopogása kb így hangzik: 2 lassabb, 4 gyors és 2 lassú ugyanúgy a végén
Utánna kb fél percre abba hagyja és újra kezdi ugyanezt a ritmust
+ nem tudok semmit se arról hogy mi volt ezelőtt a házzal.. 15-6 éve lakom itt a családommal együtt
Már párszor történt kisebb furcsa jelenség itthon de nem nagyon foglalkoztam velük:/ és rengetegszer érzem azt, mintha valaki állna velem abban a szobában ahol vagyok
A kutya is sokszor nézett már egyetlen egy pontot sokáig(nem tudom hogy ez számít e)
csak mert ha van ott fa lehet szú is.
Én csak azután feltételezem, hogy szellem járhat, hogy minden racionális dolgot kizártam.
Nincs szú azt biztosíthatom
Jóval felette van gerenda csak
Vannak dolgok pld.ha 2 hétig arra gondolsz,hogy faj a fejed az fájni is fog.
Egy másik,ha a főút mellett laksz az autó zaját egy év alatt meg szokod,nem zavar,esetleg zavar ha nem járnak.
Ez esetben is ha sokat kattogsz rajta hallani is fogod.
Észre se vedd és 2-3 hírt múlva elmúlik.
Én tapasztaltam már szellem dolgot, de én is azt mondom
először néz át mindent, keres racionális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!