Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen volt? (bővebben lent)

Milyen volt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

az előző kérdésemben kérdeztem hogy meg meritek-e tenni a következőt: Állítólag ha éjfélkor sötétben legugolsz a tükör elég és azt suttogod hogy "jelenj meg" akkor egy kéz megfogja a váladat és te a rémületbe belehalsz. Ha nem hisztek benne próbáljátok csak ki. Én nem hiszek az ilyenekbe de nem merem kipróbálni

Ennek van több variációja is az most nem lényeg.

De most csak azok írjanak akik már csináltak ilyet vagy ehez hasonlót és mit éltek át.

2010. aug. 12. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Vicc ből kipróbáltam semmi amúgy már 3 napja ugyan azt álmodom már kicsit f*sok de ez elég nagy hülyeség a szellemek meg elmehetnek a pi**ába
2010. aug. 12. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
jah, ez tudod miért van?..mert éjfélkor jobb esetben már olyan álmos vagy, hogy a szomszéd kiskutyától is besz***nál, nem hogy attól ha egy ilyennel felspanolod magad, és elvársz valamit, vagy valakit a tükörben....
2010. aug. 13. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
már ne haragudj, de ezt a kérdést más témában már letárgyalták, ahol kiderült, hogy mennyire elferdíti ez a városi legenda az okkult tényeket. Ilyet nem fog senki átélni.
2010. aug. 13. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kipróbáltam, és tényleg meghaltam. :D
2010. aug. 14. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Úúúúúú én tegnap kipróbáltam. És nekem nem a kezét tette a vállamra hanem a farkát. És odahugyozott. Utána hátranéztem(amit ugye nem szabadott volna és ott volt Mary Poppins és esernyőtáncolt. Majdnem meghaltam. :O Nagyon durva volt ezt NE csináljátok tényleg nem játék.
2010. aug. 19. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
ez hülyeség szerintem de ki nem próbálom :D
2010. szept. 1. 17:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!