Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A semmiből egy lábos lett...

A semmiből egy lábos lett letéve a földre a konyha közepére, hogyan?

Figyelt kérdés

Nem, nem esett le sehonnan, szabalyosan le volt teve a konyha kozepere, es egyedul voltam otthon, elotte sem volt ott mikor ott voltam.

masnal is megesett ilyesmi?

19F

2020. dec. 15. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Én voltam, bocsánat. Tésztát akartam kifőzni magamnak leveshez, de aztán elfáradtam és hazamentem inkább aludni.
2020. dec. 15. 14:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Ilyenek miatt elbaszott ez az oldal mint amilyen te vagy :D koszi szepen a valaszod :)
2020. dec. 15. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Akkor meg egy szellem volt. Na bumm. Most olcsobb lesz a kenyer?
2020. dec. 15. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Igazad van. Akkor a szellemek voltak azok. Letettek egy lábost a földre, mert ezzel akartak halálra ijeszteni vagy azt hitték elesel benne és kitöröd a nyakad.

Szakemberek, ősember sámánok is már évtízezredek óta megfigyelik a szellemek értelmes túlvilági tevékenységeit, mint a lábasok és serpenyők elmozdítását, lámpák fel- és lekapcsolását, néha a falakon is kopognak. Megrázó kapcsolatfelvételek ezek a túlvilágról. Ha meghalok, akkor nekem is első dolgom lesz valaki konyhájában letenni egy lábast a földre. De ha már nagyon bosszantani akarok valakit, akkor el fogom dugni a mobilját az ágy alá. Lehet kérdező, hogy majd éppen a tiédet.

2020. dec. 15. 14:27
 5/11 Berserker88 ***** válasza:
51%
Nálam is volt ilyesmi! A tömegvonzás nevű szellem volt az aki a földre tette, mert ugye mint tudjuk ha valami leesik a földre akkor sosem landol a talpán.
2020. dec. 15. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Benke Lacibácsi kb egy éve hunyt el, ő simán lehetett 🤔

Esetleg random alapanyagok kipakolva nem voltak?

2020. dec. 15. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Semmiből csak SENKI tehette oda.

Ő pedig a 103-ik dimenzió lakója.

2020. dec. 16. 06:01
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Bár való igaz, hogy bizonyos szellemek a lábosokat ilyenre használják, mint amit fentebbi trollégáim írtak, de úgy vélem, dubitusnak lesz igaza ebben az esetben.
2020. dec. 18. 02:35
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Én nem értem mit keresnek ebben a kategóriában ilyen trollok?!
2020. dec. 18. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem értem ezeket. Ha érdemben nem tud hozzászólni, minek írnak ide ilyen marhaságokat??!
2020. dec. 18. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!