Mi lehetett az?
Karácsonykor apukám családjánál voltam (elváltak a szülők) és mesélte az uncsim, hogy minden évben szilveszter előtt pontosan 4 nappal, ha az anyja bemegy a fürdőszobába és elkezdi engedni a csapot, akkor elkezd búgni.
Nagynéném meg mondta, hogy bent voltak a szobába és hallottak egy nagy puffanást a konyhában. kimentek, hogy megnézzék mi az és a csurgató leesett a tányérokkal együtt és csak egy tört össze, az amelyik legbelül volt.
Velem is történt már ilyen. a szobámban voltam és a konyhából hallottam, hogy valami leesett. Egy tálca volt az, ami a legbelül volt a falnál.
Mivel magyarázzátok ezeket???
- Öreg csatornarendszer.
- Keskenyek a polcok a lakásban.
az valóban érdekes, ha az anyja december 27-én, a csap kinyitása közben elkezd búgni...
minden bizonnyal szövődményes vadgalambszindróma.
figyeljétek meg, szerintem a bojler fölött rakott fészket!
Az valóban érdekes, hogy a kedves anyuka elkezdett búgni. Ez spontán búgás. De miért kellett ehhez kinyitnia a csapot?
Amikor veled történt ugyanez (a búgás), akkor ha jól értem, akkor egyszerre a szobában is és a konyhában is voltál. Ez csak úgy lehetséges, hogy egy speciális kvantumállapotba került minden atomod és egyszerre két helyen is léteztél. Ez mindent megmagyaráz. A búgás idézte elő a kettős létezést a kedves anyukánál és nálad is. Mindkét esetben az ideiglenesen létező kvantummásolat a felelős. Rejtély megoldva, x-akta lezárva.
Jelentem, én vagyok a december 27.-ei csapbúgató szellem, és továbbra is tervezem, hogy búúúúgatni fogom anyukádnál a csapot, de csakis kizárólag december 27.-én.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!