Mi lehetett az?

Figyelt kérdés

Karácsonykor apukám családjánál voltam (elváltak a szülők) és mesélte az uncsim, hogy minden évben szilveszter előtt pontosan 4 nappal, ha az anyja bemegy a fürdőszobába és elkezdi engedni a csapot, akkor elkezd búgni.

Nagynéném meg mondta, hogy bent voltak a szobába és hallottak egy nagy puffanást a konyhában. kimentek, hogy megnézzék mi az és a csurgató leesett a tányérokkal együtt és csak egy tört össze, az amelyik legbelül volt.

Velem is történt már ilyen. a szobámban voltam és a konyhából hallottam, hogy valami leesett. Egy tálca volt az, ami a legbelül volt a falnál.

Mivel magyarázzátok ezeket???

2014. jan. 25. 13:42
 1/10 anonim válasza:

- Öreg csatornarendszer.

- Keskenyek a polcok a lakásban.

2014. jan. 25. 13:59
 2/10 A kérdező kommentje:
De pontosan 27-én??? és csak annál az egy embernél???
2014. jan. 25. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

az valóban érdekes, ha az anyja december 27-én, a csap kinyitása közben elkezd búgni...

minden bizonnyal szövődményes vadgalambszindróma.

figyeljétek meg, szerintem a bojler fölött rakott fészket!

2014. jan. 25. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Az valóban érdekes, hogy a kedves anyuka elkezdett búgni. Ez spontán búgás. De miért kellett ehhez kinyitnia a csapot?

Amikor veled történt ugyanez (a búgás), akkor ha jól értem, akkor egyszerre a szobában is és a konyhában is voltál. Ez csak úgy lehetséges, hogy egy speciális kvantumállapotba került minden atomod és egyszerre két helyen is léteztél. Ez mindent megmagyaráz. A búgás idézte elő a kettős létezést a kedves anyukánál és nálad is. Mindkét esetben az ideiglenesen létező kvantummásolat a felelős. Rejtély megoldva, x-akta lezárva.

2014. jan. 25. 19:40
 5/10 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul fogalmaztam a csap kezdett el búgni nem az anyám
2014. jan. 25. 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
az még érdekesebb, ha a csap képzeli magát vadgalambnak...
2014. jan. 25. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
És a csapnak melyik része búgott?
2014. jan. 25. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
azért 27-én mert akkor nincs iskola nekem
2014. jan. 25. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Jelentem, én vagyok a december 27.-ei csapbúgató szellem, és továbbra is tervezem, hogy búúúúgatni fogom anyukádnál a csapot, de csakis kizárólag december 27.-én.

Üdv!

2014. jan. 30. 00:20
 10/10 anonim válasza:
valószínű véletlen volt.....
2014. febr. 6. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!